1 évig mézes citromos vizet ittam minden reggel, így változott meg a testem…

Ez a cikk egy érdekes ember történetét mondja el, aki egy hihetetlen átalakuláson esett keresztül, mert egy éven keresztül minden reggelét úgy kezdte, hogy megivott egy pohár mézes citromos vizet. A változásokat látva családtagjai és barátai is elkezdték használni a módszerét.

“Egy évvel ezelőtt súlyos influenzás időszakon estem át. A pirulák, amelyeket a szakemberek felírtak nem voltak különösen hatékony. Egy idősebb asszony ajánlotta nekem, hogy minden reggel igyak meg egy pohár meleg vizet mézzel és citrommal. Persze szkeptikusan reagáltam, de úgy voltam vele megér egy próbát.

 A problémáim 1-2 napon belül elmúltak és végre újra élvezhettem a életem. Nem hagytam abba a kúrát, továbbra is ittam minden nap, egy éven át. Egy idő után azt vettem észre, hogy a testem egészen átalakult. Ezt most elmesélem mindenkinek, és remélem másokon is tudok segíteni!

Már egy éve nem voltam beteg, a legnagyobb hidegekben sem kaptam el semmit. Korábban sokszor volt gyomor fájdalmam, ez is teljesen megszűnt, egy éve panasz mentes minden napom. Meg kell mondjam, soha nem hittem a népi hagyományokban, inkább nyúltam a pirulákhoz, mint a természetes dolgokhoz. A drogériák “rabszolgája” voltam. Ha fájt a hasam, bevettem egy pirulát, ha krónikus fáradtságban szenvedtem, fejfájásra szintén, megfázásra, bármilyen betegségre rögtön ezekhez nyúltam.

Amióta iszom a mézes citromos meleg vizet reggelente, nincs szükségem semmire, mert tünet és panasz mentes vagyok, szó szerint teljesen egészséges! Felhagytam a reggeli kávézással és ami engem is meglepett, nem esik nehezemre a felkelés. Saját koktélt készítettem, és a mindennapi energiám a kétszeresére nőtt. Könnyen elalszom és észrevették a többiek is, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, örömtelibb vagyok.

Sikerült meggyőznöm a családom többi tagját, hogy próbálják ki ők is, és örömmel hallom és látom, hogy nekik is segítségükre szolgál. Hihetetlenül hálás vagyok annak az idős asszonynak, aki rávezetett erre a módszerre és büszke vagyok magamra, hogy egy éven át minden nap végig csináltam, megérte!

Egy csésze meleg vízbe egy fél citrom levét facsarom és egy evőkanál mézet teszek hozzá. Minden reggel, éhgyomorra iszom. ”

erdekescikkek
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn