1 Házi Trükk a Hallás Javítására: Ez Az Olcsó Recept Hatékonyabb Mint Hinnéd

A hallásproblémák erősen korlátozzák az ember mindennapi életét, a napi feladatainak ellátását. Gondoljunk csak pl. a forgalomban való közlekedésre, vezetésre, esetleg munkahelyi utasításokra. Számtalan kezelés és módszer áll rendelkezésünkre, a piacon található tablettáktól a hallókészüléken át.

Mi most mégis egy hatékony ámde természetes és egyszerű receptet ismertetünk, mely egyidejűleg csökkenti és javítja a hallási problémákat. Ez a szer olyan hatékonynak bizonyult, hogy még az öreg emberek is elismerték és úgy véljük képes akár hallásának 97%-os javítására.

És hogy mit és hogyan kell alkalmazni? Elképesztően egyszerű. Máris mutatjuk….

Szükséged lesz az alábbiakra:
– 3 cikk fokhagyma
– olivaolaj
– sűrű géz
– pipetta

Elkészítés:
Hámozd meg a fokhagymákat ezután jól mosd meg. Majd préssel nyomd össze, ezután sűrű gézen vagy pamutszöveten keresztül préselj ki belőle minél több levet, amennyit csak lehet. A kapott fokhagyma levét add hozzá pár csepp olíva olajhoz és öntsd egy pipettába. Ez lehet egy lejárt és átpucolt csepegtető.

Felhasználás:
A kész mixből tégy a füleidbe 3-4 cseppet. Jó, ha oldalsó fekvő helyzetben csinálod, ezután vattakoronggal lezárod a füled és megvárod míg a csepp lecsorog a hallójáratban, amilyen mélyre csak lehet. Ezt követően a másik oldalon is ismételd ezt a műveletet. Hatását nagyon hamar meg fogod tapasztalni és garantáljuk, hogy a végeredmény meglepő és lenyűgöző lesz.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn