1 hét alatt komoly eredményt produkál ez a ránctalanító arcmasszázs!

Miért pont arcmasszázs? A válasz egyszerű: serkenti a vérkeringést, erősíti az arcizmokat, elősegíti a kollagéntermelést. Ezek pedig mind-mind feszesebbé, fiatalossá varázsolják az arcbőrödet. Persze azért a folyamatos bőrradírozás sem árt.

Hogyan csináld?
A látványos eredmény elérésért válassz egy szimpatikus növényi olajat. A Neroli olaj magas C-vitamin tartalma miatt serkenti a kollagéntermelést, a gerániumolaj pedig a bőrsejtek újratermelődésében játszik nagy szerepet.

Kövesd az arcod formáját és gyengéd simogató mozdulatokkal haladj az orrodtól teljesen az álladig. Ezután a szemkörnyékre kerüljön a sor, haladj ott is belülről kifelé. Ismételd a mozdulatot többször. Aztán jöhet a homlokod. Ugyanazzal a lágy, kifelé söprő mozdulattal dolgozz, a szemöldöködnél és a hajvonaladnál azonban óvatosan felfelé tolhatod a bőrödet. A hüvelykujjad megfelelő lesz a függőleges mozdulatok elvégzésére.

A következő az állad; két ujjal keresd meg az állad közepét és haladj kifelé. Fontos, hogy az egyik ujjad az állkapcsod felett, egy pedig alatta helyezkedjen el. Hiszen így tudsz maximális hatást elérni.

A nyakad és a dekoltázs sem maradhat ki! Itt még gyengédebb masszírozó mozdulatokkal haladj felfelé. Az állad irányába masszírozd a bőrödet. Kevés körkörös mozdulatokkal pedig a dekoltázsodba masszírozhatod az olajat.
 
Ha ezt minden nap minimum egyszer 6 percig elvégzed magadon, akkor akár egy hét alatt is jelentős eredmény látható.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn