1 nap a 9 közül rávilágít az igazi személyiségedre! Te melyiket választod?

A Nap szimbólumok az emberiség történetében mindig is központi helyet foglaltak el a vallásban, kultúrában… Nézd meg a fenti 8 szimbólumot, válaszd ki, amelyik hozzád a legközelebb áll, és ismerd meg eddig rejtett vonásaidat!

1.
Speciális jellemvonásod, hogy egyfolytában pozitív vagy és rendszeresen keresed a fejlődési lehetőségeket. Nem csüggedsz el könnyen, és egyfolytában két lábbal állsz a földön. Poharad határozottan mindig félig tele van. Ez a megközelítés nemcsak rugalmasságot ad neked az életben, de nagyszerű baráttá is tesz téged, aki minden helyzetben támogatást nyújt. Társaságot kedvelő vagy, de alkalmanként vissza kell fognod magad, hogy ne bánts meg másokat. Meg tudod válogatni, kikkel veszed magad körül, csak pár valódi barátod van.

2.
Veled kapcsolatban két fontos dolog van: a személyes tér, valamint a másoktól kapott tisztelet. Inkább introvertált vagy, mintsem extrovertált, nem tartod magad távol az emberektől, de tartózkodóbb vagy. Értékeled az olyan jó tulajdonságokat, mint a becsületesség, a kedvesség, és az ismerőseid egyfolytában számíthatnak rád. Ezért is kell óvakodnod azoktól az emberektől, akik csupán kihasználni szeretnének. Mindig bízz a 6. érzékedben, ez fog kisegíteni az ilyen helyzetekből.

3.
Okos vagy, kíváncsi és bátor, amikor új kalandokról vagy új ismeretekről van szó. Őszinte vagy, nyitott és a véleményedet megpróbálod nem takargatni. Született vezető vagy, megvan a képességed ahhoz, hogy irányíts másokat, akik nagyban támaszkodnak is rád, hallgatva a megérzéseidre és az ismereteidre.

4.
Személyiséged két fő jellemzője az energia és a nyugtalanság. Egyszerre száz ötlet cikázik a fejedben. Mindig hajlandó vagy szembenézni új kihívásokkal és felvillanyoz a lehetőség, hogy valami újat próbálj ki. Imádod az életet, amit megpróbálsz teljesen kiélvezni. Ez ad neked nagyszerű célokat, csak ne engedd, hogy a megvalósításuktól bármi eltérítsen.

5.
Megvan az a kiváló képességed, hogy törődsz a többiek problémáival. Szeretsz segíteni másokon, akiknek szükségük van erre, alkalmanként olyan vagy, mint egy valódi hős. Ki lenne képes a világ megmentésére, ha nem te?! Fénysugár és inspiráció vagy a többiek életében. Intelligens vagy, de gondolataidat nem mindig osztod meg másokkal.

6.
Akik ezt a szimbólumot választják, élvezik az élet minden apró örömét, szórakoztató és vidám emberek. Számodra minden akadály az úton csupán eggyel több ok, hogy megtanulj valami újat. Nem bántanak az építő jellegű kritikák, mindig kedves és szívélyes vagy másokkal. Az emberek megbízhatónak tartanak és a vezetőt látják benned.

7.
Az új célok egyfolytában inspirálnak és hajlandó vagy tenni is, hogy elérd őket. Gyakorta túl rengeteg célt is kitűzöl magad elé, egy egész élet is kevés, hogy mindegyiket megvalósítsd. Ha szeretnéd, akkor viszont a legfőbb vágyaid valósággá válhatnak, csupán ki kell választanod, hogy mi az igazán fontos neked. A többiek energikusnak és kitartónak látnak, aki nem tudja, mikor kell valamit abbahagyni. Jó hatással vagy másokra.

8.
A türelmed irigylésre méltó. Nem vagy sértődékeny és haragtartó sem. Nagyon érett személyiség vagy, aki imádja átgondolni a dolgokat és így elkerülni a hibákat. A szeretet és más érzések fontosak számodra, hajlamos vagy az intelligencia és a racionalitás mögött háttérbe szorítani őket.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn