10 bibliai idézet az Isten iránti elkötelezettségről

Most 10 inspiráló, motiváló, felemelő és bátorító bibliai verset olvashatsz az Isten iránti elkötelezettségről. Mindegyik sokat segít hogy elkötelezett maradhass Isten iránt!
 
Bátorító bibliai versek és találó részletek a szentírásból az elkötelezettségről:
Példabeszédek 16:2-3, Minden útját helyesnek tartja az ember, de az ÚR megvizsgálja a lelkeket. Bízd az ÚRra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid.
 
2 Timóteus 2:15, Igyekezz kipróbált emberként megállni az Isten előtt, mint olyan munkás, aki nem vall szégyent, hanem helyesen fejtegeti az igazság igéjét.
 
Példabeszédek 3:5-6, Bízzál az ÚRban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.
 
Máté 22:37, Jézus így válaszolt: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből.
 
1 Királyok 8:61, Legyen a szívetek teljesen az ÚRé, a mi Istenünké, járjatok rendelkezései szerint, és tartsátok meg parancsolatait úgy, mint ma!
 
Jakab 4:8, Közeledjetek Istenhez, s majd ő is közeledik hozzátok. Mossátok tisztára kezeteket, bűnösök, és tisztítsátok meg szíveteket, megosztott lelkűek.
 
Zsidókhoz 11:6, Hit nélkül pedig nem lehet senki sem kedves, aki ugyanis az Istenhez járul, hinnie kell, hogy Ő van és megjutalmazza azt, aki Őt keresi.
 
Zsoltárok 37:5, Ajánld utadat az Úrnak, remélj benne, s ő irányít majd.
 
Zsoltárok 143:10, Taníts meg, miként teljesítsem akaratod, hisz te vagy az én Istenem. A te jó lelked vezessen a sima úton,
 
Zsoltárok 19:14, Őrizd meg szolgádat a kevélységtől, nehogy hatalmába ejtsen! Akkor mentes maradok a bűntől és tiszta a súlyos vétektől.




Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn