10 erős ima Isten beavatkozásáért

Az életben adódhatnak olyan helyzetek, amelyeket nem tudunk irányítani, és amelyekből látszólag nincs kiút. Szerencsére létezik 10 erőteljes ima ezekre a helyzetekre…
 
A legerősebb ima Isten beavatkozásáért
Ó, Isten, aki a magasságban trónol, ismerem szereteted és hatalmad mélységeit, és hiszem, hogy életünk minden aspektusában részt veszel. Mint gyermeked, arra kérlek, hogy lépj be az életembe, és vedd át az irányítást. Azokon a helyeken, ahol elvettem Tőled a hatalmat, szükségem van arra, hogy visszaszerezd azt. Adj nekem teljes vezetést, és mutasd meg, hogy mit tegyek. Szükségem van arra, hogy minden döntést Te hozz meg. Add meg nekem a gondolataimat, adj szavakat a számba, és fogj meg mindent szilárdan az életemben, hogy minden helyzetet, minden embert és minden kihívást, ami az utamba kerül, Te tarts meg. Járj közben most. Ezt kérem Tőled mindenemmel, ami bennem van. Jézus szent nevében imádkozom. Ámen.
 
Imádság Isten azonnali beavatkozásáért
Mindenható Atyám, szükségem van arra, hogy ebben a pillanatban itt legyél. Kérlek, lépj be hozzám isteni hatalmad lengő kardjával, és segíts most rajtam! Mutasd meg nagyszerűségedet és járj közben! Tétovázás nélkül hozd el megváltó dicsőségedet és ments meg engem! Bizonyítsd be az ellenem irányuló gonosznak, hogy Te irányítasz. Jöjj most és ments meg engem, ó Uram, kérlek! Jézus szerető nevében imádkozom. Ámen.
 
Imádság a megoldásokért
Jézusom, Megváltóm, kérlek, hogy avatkozz be minden problémám közepette. Az élet most olyan nagy kihívást jelent, és szükségem van Rád. Szükségem van Rád éjjel és nappal, hogy megvigasztalj, megmutasd az utadat, és irányt adj nekem. Hozz olyan megoldásokat az életembe, amelyeket csak Te tudsz adni. Tele vagyok aggodalommal és nyugtalansággal, és azt akarom, hogy ez eltűnjön. Vedd ki a félelmetes gondolatokat az elmémből, vedd el a mindennel kapcsolatos stresszt, és kényszeríts arra, hogy problémáimat a Te lábaid elé tegyem. Jézusom, szükségem van megoldásokra, és egyedül nem találom meg őket. Kérlek, használd a Te hatalmas, hatalmas kezedet, hogy széttörd a láncaimat, és békét hozz a szívembe és az elmémbe. A Te hatalmas nevedben imádkozom. Ámen.
 
Kérj csodát a mennyből ima
Minden nevek fölött álló név, tudom, hogy nálad semmi sem lehetetlen. Ez a világ tele van kétségekkel és félelmekkel, de Veled az oldalamon tudom, hogy minden lehetséges. Teljesen hiszek abban, hogy Te képes vagy beavatkozni ebbe a helyzetbe, és meg tudod valósítani a lehetetlent. Térden állva kérem a csodát a mennyből. Alázattal és hálával a lelkemben könyörgök Hozzád. Nem érdemlem meg a segítségedet, de kérlek, használd szent hatalmadat, és add meg a csodatévő válaszokat, amelyekre szükségem van. Te, Istenem, csak Te tudsz nekem segíteni. Köszönöm irgalmadat és kegyelmedet. Ezeket kérem Jézus nevében. Ámen.
 
Imádság a felépülésért
Kegyelmes Atyám, kérlek, töltsd be testemet Szentlelkeddel, és add meg nekem az élet megújulását. Hozz felépülést ott, ahol szükség van rá, és adj erőt, hogy átvészeljem életemnek ezt a nehéz időszakát. Használd igazságos szavaidat, hogy elősegítsd testem és elmém jólétét, egészségét és életerejét. Vedd gondolataimat a Te kezedbe, és töltsd meg őket pozitivitással és optimizmussal. Állíts helyre engem, és szabadíts meg ezektől a láncoktól, amelyek a lábamat rángatják. Emeld le ezeket a súlyos terheket a vállamról, és leheld a kegyelem édes énekét a lelkembe. Fiad nevében imádkozom. Ámen.
 
Változtasd meg a helyzetemet ima
Mindenség Istene, érzelmekkel telve jövök Hozzád. Kérlek, vedd át az irányítást életem felett, és változtasd meg a helyzetet, amellyel szembenézek. Egyedül nem tudom ezt megtenni, és szükségem van arra, hogy Te vedd át az irányítást. Uram, meg akarom fogni a kezedet és követni Téged. Szükségem van arra, hogy Te menj előre, és a Te lépteidet használva haladjak előre. Szükségem van arra, hogy Te vezesd ezt a helyzetet, hogy tudjam, a Te tökéletes akaratodat követem. Azt akarom, hogy a dolgok megváltozzanak ahhoz képest, ahogyan most vannak, és csak Te tudod ezt a változást elérni. Mutasd meg nekem az életem irányát és útját. Jézus szerető nevében imádkozom. Ámen.
 
Imádság a szerelmi csodáért
Drága Mennyei Atyám, tudom, hogy mindenekelőtt a szeretet a legfontosabb. Nem akarom elveszíteni ezt a kapcsolatomat, amely oly kedves a lelkemnek, és szükségem van arra, hogy segítsd a szívemet. Járj közben egy csodával. Segíts, hogy kapcsolatunk erős maradjon, és töltsd meg kedvességgel és megértéssel. Tartsd meg, hogy a köztünk lévő szeretet továbbra is szorosan a Te alapjaid köré fonódjon, hogy gondolataink mindig Rád összpontosuljanak. Használd hatalmas hatalmadat, hogy uralkodj szerelmünkön, és tartsd azt erősnek. Kérlek, öntsd rá a csodálatos beavatkozás rétegeit, hogy amivel megáldottál minket, örökké tartson. Jézus drága nevében imádkozom. Ámen.
 
Imádság a jogi ügyekben való segítségnyújtásért
Mindenható Atyám, azért imádkozom, hogy vedd kezedbe a jelenlegi körülményeimet, és vedd le a vállamról. Szükségem van arra, hogy segíts nekem a jogi kérdésekben, amelyekkel szembe kell néznem, és tarts távol a bajtól. Ott avatkozz be, ahol Te jónak látod. Légy azokkal, akik döntéseket hoznak a jövőmről, a jólétemről és a következményekről, bármi legyen is az. Bocsáss meg nekem ott, ahol cserbenhagytalak Téged. Adj bátorságot, hogy kitartsak ezen keresztül. Amikor kihívás áll az utamba, töltsd meg a számat a Te szavaiddal, hogy részesülhessek a békés hangnemben, amelyet Te biztosítasz számomra. Segíts, hogy elkerüljem a konfliktusokat ebben az időszakban, és tarts engem a Te szavadra összpontosítva. Jézus nevében imádkozom. Ámen.
 
Imádság a védelemért
Uram, az én Menedékem, kérlek, használd hatalmas erőd minden porcikáját, hogy megvédj engem. Szükségem van a Te megtartó kezedre, hogy teljes páncélzatodba öltöztess, hogy mindenkor megvédhessem magam. Küldd el angyalok seregét, hogy megvédjék testemet, elmémet, szívemet és lelkemet. Követeld, hogy az ellenség forduljon lépteim ellenkező irányába, és vezess engem minden egyes napon. Add, hogy Szentlelked láthatatlan isteni erővel vegyen körül, hogy minden szentségtelenség használhatatlan legyen ellenem. Istenem, kérlek, tarts meg engem biztonságban. Jézus szerető nevében imádkozom. Ámen.
 
Imádság kétségbeesett időkre
Istenem, erőm, védd meg életemet a Te szabadításoddal, vezetéseddel és irányításoddal, és távolíts el a kétségbeesésemtől és reménytelenségemtől. Fogadd el az életemet, és rendezd át úgy, hogy megfeleljen a Te elképzelésednek a hűséges gyermekről. Tudom, hogy ha a Te tökéletes akaratodban vagyok, minden más problémám megoldódik, és ezek a kétségbeesett idők elhalványulnak. Adj nekem gondolatokat a Te dicsőségedről, fess állandóan mennyei képeket az elmémbe, és töltsd meg a szívemet a jövő csodálatos képeivel. Vedd el kétségbeesésemet és fordítsd meg. Használd fel a Te dicsőségedre, és tegyél erősebbé általa. Fiad nevében imádkozom. Ámen.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn