10 Jel Hogy Megtaláltad az Igazi Lelki Társad

A szerelem a legjobb dolog a világon. Csodálatos érzés ennyire boldognak lenni és jól érezni magad egy másik emberrel, különösen, ha ezek az érzések viszonzásra találnak. De honnan tudod, hogy a másik a nagy Ő, hogy ő a lelki társad? Bár sokan kételkednek a “lelki társakban”, mégis jó érzés azt hinni, hogy van valaki, aki 100%-ban illik hozzád. Kíváncsi vagy, hogy a párod e az igazi? Itt van 10 jel, amelyből megtudhatod, hogy megtaláltad az igazi lelki társad.


1. Egyszerűen csak tudod.
Nincs olyan teszt, amely segíthetne megállapítani, hogy megtaláltad-e a lelki társadat vagy sem. Ahhoz, hogy kiderítsd, egyszerűen csak tudnod kell. Érezned kell a zsigereidben, hogy ez a személy az igazi számodra. Tudom, hogy bután hangzik, de amikor ezt az érzést érzed, tudni fogod, mit jelent. Elég kényelmesnek kell érezned a jelenlétét ahhoz hogy teljesen megnyílj, és szinte szédülnöd kell a szerelemtől. Természetesen ezek a kapcsolatok mindenkinél kicsit másképp nyilvánulnak meg.

2. Ő legjobb barátod.
Ha bizalomteljes, pozitív barátságban vagy a pároddal, az egy csodálatos jel!

3. Nyugalmat érzel a közelükben.
Nagyon sok időt töltesz a pároddal, így a velük való együttlétnek otthonosnak és nyugodtnak kell érezned magad. Persze eleinte valószínűleg lesznek pillangók és idegesség, de miután megbarátkoztok egymással, természetesnek kell éreznetek egymás közelségét.

4. Rendkívüli empátiával viseltetsz iránta.
Ha megbukik egy vizsgán, akkor olyan mintha te is megbuktál volna, mert bizonyos értelemben átérzitek egymás érzéseit. Ha szomorúnak látod, az felzaklat, de fordítva is így működik; osztoztok egymás boldogságában. Senki sem büszkébb a párodra, mint te, és amikor sikerrel jár, semmi sem tesz téged boldogabbá.

5. Tisztelitek egymást.
Egy kapcsolat semmi tisztelet nélkül, így ha a párod nem csodál téged azért, aki vagy, akkor valószínűleg nem ő a lelki társad. A lelki társadnak tekintettel kell lennie az érzéseidre és az ötleteidre, nem pedig leírni őket. Értékelnie és szeretnie kell téged, és mindig jól kell bánnia veled.

6. Kiegyensúlyozzátok egymást.
Nem kell, hogy egymás másolata legyetek ahhoz, hogy lélektársak legyetek. Különböző temperamentummal, neveltetéssel és háttérrel rendelkezhettek, ennek ellenére mégis egymásnak vagytok teremtve. A fontos rész akkor jön el, amikor meglátjátok, hogy ti ketten, mint nagyon különböző emberek, hogyan illetek össze. A te nyugodt természeted kiegészíti az ő nyugtalan viselkedését? Alapvetően, ők a yang a te jingedhez képest?

7. Egyetértetek a fontos dolgokban.
Lehet, hogy sosem tudjátok eldönteni, hogy milyen tévéműsort nézzetek együtt, vagy milyen feltétet tegyetek a pizzára, de ha az élet fontos dolgairól van szó, teljesen egy oldalon álltok.

8. Ugyanazok az életcéljaitok.
Ha már a fontos dolgokról beszélünk… ha az életcélokról van szó, hasonló terveitek vannak. Nem azt mondom, hogy mindketten ugyanazt a karriert akarjátok, vagy ugyanazt akarjátok tanulni. Inkább arról van szó, hogy mindketten egyetértetek abban, hogy például szeretnétek-e családot alapítani. Nyilván lesznek nézeteltérések, de a nagy dolgokban egyetértetek. Ez elég jó előrejelzője a hosszú távú boldogságnak a társaddal.

9. Kihívjátok egymást.
A lelki társadnak a legjobbat kell kihoznia belőled, és ez azt jelenti, hogy alkalmanként egy kicsi nyomást is kell gyakorolnia rád, hogy a lehető legjobb legyél. Igen, csodálnod és tisztelned kell a párodat és azt, aki ő, de motiválnod is kell őt, hogy elérje a céljait, hogy egy kicsit keményebben próbálkozzon, ha szüksége van egy kis lökésre, te segíted a fejlődését. A jó kapcsolatok a növekedésről szólnak, és a lelki társak együtt segítik egymást a fejlődésben.

10. Teljesen önmagad lehetsz.
Nem lehet megjátszani magad, ha a lelki társadról van szó. Teljesen önmagad lehetsz a közelükben, és tudod, hogy önmagadért szeretnek. Megoszthatod a bűnös örömeidet, a furcsa dolgaidat, a legmélyebb titkaidat, és tudod, hogy ettől csak még jobban fognak szeretni.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn