2 Csillagjegy Akit Gyakran Megcsalnak

Ez a 2 csillagjegy a párkapcsolatukban nem tartozik a szerencsések közé, ugyanis gyakran előfordulhat hogy párjuk másra kacsintgat. De ha megfogadnak néhány tanácsot, ez teljesen megváltozhat…

Rák
Sokszor vagy nagyon érzelmes, amely már-már zavaróvá is válhat egy idő után. Bár jóindulatú vagy, lehet a partnered nem mindig tud mit kezdeni a felé áradó érzéseiddel.
Ne zúdítsd rá minden gondolatodat, és érzésedet. Szerelmedért, úgy érzed az életedet adnád, ha tehetnéd. Ha ezt csinálod akkor a partnered nem érez kockázatot abban, hogy megcsaljon, mert úgy gondolja, hogy akkora szíved van, hogy mindig megbocsátasz neki.

Próbálj egy kicsit megerősödni lelkileg, nem muszáj minden érzésedet kiadd.

Szűz
Elsőre úgy tűnik, hogy a Szűz a legtökéletesebb csillagjegy a világon. Kedves, kitartó, tettrekész, odaadó, stb.
De, amint oszlani kezd a rózsaszín köd, ők is kimutatják a foguk fehérjét, és igen megtévesztő lehet a viselkedésük. Így lesz a kedves Szűzből egy igazi kritikus, akivel bizony nem sok időt hajlandó együtt tölteni a partnere.

Figyelj egy kicsit oda, hogy hogyan viselkedsz a pároddal. Ha már elmúltak a mézes hetek akkor is légy kedves, odaadó, és hűséges. A legfontosabb, hogy ne kritizálj állandóan.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn