20 Évvel Fiatalabbnak Néz Mindenki, Mióta Ezt Eszem

Szeretnéd megismerni, mi ennek a fiatalságot visszaállító szernek a receptje? Már egy kúra után látványos eredmény érhető el! Elég egy teáskanálnyi minden nap ebből a finom és édes csodából, és nap, nap után fiatalodni fogsz. Légy te is újra fiatal és vonzó!

A hatékonysága lenyűgöző! Ha folyamatosan (2 alkalommal, azaz kúrával évente) használod, 45 évesen 30-nak fogsz kinézni és ezenkívül még a tested is élettel telibbé válik. Továbbá a kúrák között fogyassz rengeteg gyömbérgyökérből készült teát, lehetőleg minden nap minimum egyszer!

Nevezhetjük ezt az 1. kúrának is, ami nem azonos a most következővel, melynek receptje szerint a következőkre lesz szükséged:
100 ml citromlé
200 gramm méz
50 ml olívaolaj

Keverd össze a hozzávalókat és naponta háromszor evés előtt körülbelül 15-20 perccel, tehát éh gyomorra egy teáskanálnyival fogyassz el belőle. Miután elfogyott az 1. kúra adagja, szünetet kell tartanod, ami megközelítőleg fél év. Ezalatt az idő alatt a következő, gyömbért tartalmazó teát igyad: fél teáskanálnyi reszelt gyömbért tégy 2 dl forrásban lévő vízbe, adj hozzá citromlevet az ízlésednek megfelelően.

Aki a teát magában nem szereti, fogyaszthat hozzá aszalt gyümölcsöt vagy gyümölcszselét, esetleg szultánkenyeret. Egy a fontos: a teát tilos cukorral édesíteni! Idővel, amint hozzászoktál a gyömbér ízéhez, a gyömbér adag emelhető egy teáskanállal. Általában ezt az elixírt márciusban és október-november táján használják.

Ez tehát az a csodaszer, amivel visszanyerheted fiatalságodat, egészségedet. Te magad is meglátod ezután, hogy mennyivel jobban nézel majd ki, fittebb leszel és a munkakedved is visszatér! A körülötted lévők is észre fogják venni a változást, és elhalmoznak ezután bókokkal! Legyél hát gyönyörű és fiatal!

Érdemes elmentened ezt a receptet későbbre is, ha újra szeretnél megfiatalodni 🙂

Forrás: ketkes. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn