2023 Nagy Éves Horoszkópja

eves-horoszkop-2023-ra

2023 éves nagy horoszkópja a nagy nehézségek ellenére szinte minden jegy számára kiváló lehetőségeket tartogat, csak észre kell ezeket venniük, ebben próbálunk most segíteni. A bolygók kifejezetten erős hatással lesznek a sorsodra, gátló vagy segítő energiákat küldve.

Íme a 12 csillagjegy asztrológiai előrejelzése: magánélet, karrier és rengeteg más dolog szempontjából…

Kos (III. 21 – IV. 20. )
A Kos jegy szülötteként igen mozgalmas lesz a 2023-as éved. Szakmai téren kezdetben nem számítasz változásra, ám júniusban megkeresnek egy állásajánlattal vagy új projekt tervezetével. A plusz feladatokba sok energiát fektetsz, végre kiélheted kreatív ötleteidet, ráadásul pénzügyi téren is javulás várható. Végre elérheted azt az életszínvonalat, melyre hosszú évek óta vágytál.

Bika (IV. 21 – V. 20. )
Az előző évben valószínűleg úgy érezted, háttérbe szorultál szakmai téren, viszont az év 1. hónapjai erre rácáfolnak. Munkahelyeden újra felfedezik kreativitásodat, temérdek feladattal halmoznak el. A kihívások pozitív hatással lesznek rád, óriási kedvvel és alkotóvággyal kezdesz neki minden teendőnek. Érzelmi téren is ígéretes évet jelez az asztrológia, párkapcsolatod még intenzívebbé válik, és egy új hobbi révén igaz barátokat szerzel.

Ikrek (V. 21 – VI. 21. )
Ha az Ikrek jegyében láttad meg a napvilágot, 2023-ban anyagi és egzisztenciális szempontból is stabilizálódik a helyzeted. Elégedett leszel a szakmai előmeneteleddel, és mindez csak úgy sugárzik rólad. Szerelmi téren sajnálatos módon nem lesz ennyire rózsás a helyzet: júliusban válaszút elé kell állnod. Év végére viszont sikerült helyretenni magadban a dolgokat, és már csak mosolyogsz a dolgon.

Rák (VI. 22 – VII. 22. )
Az asztrológia intenzív időszakot jelez, tele váratlan fordulatokkal. Szakmai téren hirtelen kell döntéseket hoznod, márciusban megkeresnek egy állásajánlattal, vagy a mostani munkahelyeden léptetnek elő. Ne habozz, vállald el, mert a karriered szempontjából óriási kihívásokra számíthatsz, ráadásul anyagilag is stabilizálódik a helyzeted. Az érzelmek terén csendes éved lesz, kapcsolatod elmélyül, úgy érzed, megfelelő a harmónia közöttetek.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22. )
Ha az Oroszlánok táborát erősíted, a következő év jelmondata a kreativitás és az önálló ötletek megvalósítása lesz. Egy ideje úgy érzed, beleszürkültél a hétköznapokba, párkapcsolati és szakmai téren is, a monoton helyzeteket pedig hosszútávon nem bírod elviselni. Az asztrológia szerint szerelmi és családi életedben vidám időszak következik: az év 2. felében egy aprósággal bővülhet a família.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22. )
Sikerszéria és szenvedélyes pillanatok – ezt ez az év. Bármihez is érsz, az arannyá változik, minden ötleted telitalálat, márciusban pedig anyagilag is realizálhatod az elképzeléseidet. A pénz még felszabadultabbá tesz, végre hagyod, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziád, és még jobb tervekkel állsz elő. Párkapcsolatodra is jótékony hatással lesz a siker, nyár végén egy közös nyaralás során igazán közel kerültök egymáshoz.

Mérleg (IX. 23 – X. 22. )
A Mérleg jegy szülötteként aggodalmakkal teli hónapokra kell számítanod. Pénzügyi téren nem lesz túl rózsás a helyzet: áprilisban még kölcsön is kell kérned, hogy újra egyenesbe jöhess. Ám mindezt nem is bánod, mert az álmaid megvalósítására fordítod szinte az összes bevételedet. A 2023-es évet jellemző családi viták novemberre elsimulnak, és egy hosszú ideje húzódó, kényes ügy végére teszel pontot.

Skorpió (X. 23 – XI. 21. )
A 2023-as horoszkóp szerint döntésekkel teli időszak vár rád. A munkádban szelektálnod kell, ezután fontossági sorrendet meghatároznod, csupán így tarthatod azt a minőségi szintet, melyhez ragaszkodsz. Feletteseid értékelni fogják igyekezetedet, még a nyár elején fizetésemeléssel jutalmaznak. Októberben a család kerül előtérbe, megállapodsz, mert úgy érzed, megtaláltad a másik feledet, valószínűleg még a gyermekvállalás gondolatával is eljátszadozol.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21. )
Nyilasként eddig nem helyeztél nagy hangsúlyt önmagad megvalósítására, de 2023-ban ennek is eljön az ideje, talán már januárban új hobbi után nézel, mely rengeteg örömet okoz neked. Barátokat szerzel, és a szerelem is rád talál még az év 1. felében. Novemberre már egészen biztos leszel benne, hogy a Nagy Ő-vel hozott össze a sors. Boldog pillanatokat éltek meg együtt, és ezt anyagi helyzeted megingása sem zavarhatja meg.

Bak (XII. 22 – I. 20. )
Az elmúlt év bizonytalansága után a béke és nyugalom hónapjait éled meg. A 2023-as év 1. fele számtalan pozitív fordulatot tartogat számodra, szakmai téren előléptetés és fizetésemelés vár rád. A magányos estéknek pedig vége, augusztusban egy régi viszony kap újra lángra, ráadásul nem is akármilyenre! Úgy érzed ezután, 2. nekifutásra sikerülni fog a kapcsolatotok, senki sem állhat közétek.

Vízöntő (I. 21 – II. 19. )
A Vízöntő jegy szülötteként fájdalmas lezárások és szakítások sorozata vár rád. Februárban az instabil kapcsolatokat megszünteted, ezzel új alapokra helyezed az életedet. A váratlanul felszabadult órákat munkával töltöd, így anyagi téren gyarapodhatsz. Amint kissé helyrerázódsz lelkileg – erre a nyári hónapokban van nagyobb esély – régi barátaiddal újra egymásra találtok. Az év 2. felére úgy érzed ezután, mintha kicseréltek volna, nem bánod meg a változásokat.

Halak (II. 20 – III. 20. )
Januárban egy biztos éppen megszűnik az életedben, ez pedig igencsak megingatja az önbizalmadat. A 2023-as horoszkóp nem ígér túl rengeteg jót az 1. negyedévre, de az ismerőseid és a családod segít, hogy újra talpra állhass lelkileg és anyagilag. Eleinte türelmetlenül keresed az igazit, de amint abbahagyod a görcsölést, betoppan életedbe a szerelem. Mámorító, szenvedélyes időszak vár rád az év 2. felében, a fellegekben érzed ezután magad.

Érdemes elmentened ezt a cikket későbbre is, hogy ne feledkezz meg az asztrológia alapján adódó lehetőségeidről.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn