3 És 5 Óra Között Gyakran Felébredsz? Ez Lehet Az Oka:

Az emberek nagy része bizonyos időközönként álmatlansággal küzd. Este nehezen alszik el, vagy felébred az éjszaka kellős közepén, és csak hajnalban tud visszaaludni. Ebben a helyzetben a másnap bizony nyűgösen, és eredménytelenül telik. Az alábbiakban megmutatjuk, mi lehet az oka, ha nem tudsz aludni éjszaka.

Az ősi kínai tudományok szerint szervezetünk egy igen pontosan működő biológiai óraként működik, és ez mindenkinél más és más. Vannak korán kelők, van, aki később szeret lefeküdni, de annak is megvan a pontos ideje, hogy melyik időszakban melyik szervünk működik jobban. Viszont annak is jelentősége van, hogy hány órakor szoktunk felkelni, ha álmatlansággal küzdünk.

Ébrenlét 21-23 óra között
Ez a legsűrűbben előforduló típus, az emberek nagy része ebben az időszakban küzd álmatlansággal. Azt mutatja, hogy ilyenkor ülepedik le a napi stressz, szorongás, aggodalom. Ajánlott valamilyen relaxációs technikát elsajátítani, meditálni, megnyugodni elalvás előtt.

Ébrenlét 23-01 óra között
A kínaiak szerint ilyenkor az epehólyag aktivitása okozza az ébrenlétet, ez kapcsolatban áll az érzelmi csalódásokkal. Ahhoz, hogy jobban tudjunk aludni meg kel bocsátanunk másoknak, és önmagunknak is. El kell fogadnunk a körülöttünk levő dolgokat.

Ébrenlét 01-03 óra között
Ha ebben az időszakban gyötör valakit az ébrenlét, akkor azt mutatja, hogy a májával nincsen valami rendben, vagy elfojtott haraggal küzd. Felébredéskor javasolt inni egy-két korty hideg vizet, és próbáljuk megfejteni kire, vagy mire haragszunk. Igyekezzünk megbocsátani, és sokkalta hamarabb vissza fogunk tudni ezután aludni.

Ébrenlét 03-05 óra között
A kínaiak szerint ilyenkor egyfolytában valami sugallatot, fontos gondolatot vagy ötletet kaphatunk egy magasabb isteni erőtől. Megvilágosodhatunk céljaink elérése érdekében. Az ébredés ebben az időszakban kapcsolatban lehet a zen energiával, amely a tüdő központjához kapcsolódik, de levertség és szomorúság is okozhatja az álmatlanságot ebben a periódusban.

Ébrenlét 05-07 óra között
Ha folyamatosan ilyenkor ébredünk fel, érzelmi blokkok lehetnek a szervezetünkben, de vastagbél betegségek okozhatják az álmatlanságot. Próbáljunk meg ellazulni, vagy látogassuk meg az illemhelyiséget.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn