3 női csillagjegy, akik mellett minden férfi szerencsés lesz, csak úgy vonzzák a pénzt!

A most bemutatásra kerülő 3 csillagjegy női szülöttei soha nem kötik össze az életüket olyan férfiakkal, akik nem taníthatóak, akik nem szeretnének folyamatosan fejlődni.
 
Azért mert ezek a nők képesek arra, hogy motiválják és támogassák a szeretett férfit azért, hogy sikeres emberré váljanak.
 
Bak
A Bak nő ambiciózus, olyan férfit akar látni maga mellett aki sikeres és mindent megtesz azért, hogy elérje amit akar. E jegy női szülötte a saját maga karrierjét is igazgatja, vigyáz a társadalmi helyzetére és a férje útjait is igazgatja. Hihetetlenül dolgos, nagy az ellenállóképessége, kitartó és arra koncentrál, hogy jó eredményeket érjen el mindenben. A Bak nő férje karrierista kell legyen és fontos, hogy küzdjön a vágyaiért. Ő egy domináns nő aki még a férjénél is sikeresebb vagy egyforma státuszban van a férjével.
 
Bika
A Bika jegyében született nő nagyon odafigyel az anyagi dolgokra, szeret jólétben élni és készen áll arra, hogy egy olyan férfi támasza legyen aki sikerorientált. A Bika jegy női szülötte olyan társat akar maga mellé aki ugyanolyan szorgalmas és sikeres mint ő. Minden probléma esetén a párja mellett áll, könnyű egy ilyen társsal sikereket elérni. Pragmatikus nő, olyan kapcsolatot szeret amely stabil, ő egy életre tervez, nem éri be kevesebbel.
 
Skorpió
A Skorpió jegyében született nő egy olyan férfit akar maga mellett látni aki büszke és akit tisztelnek. Az ő férje feltétlenül többet kell keressen nála, ő csupán egy bátor és sikeres férfi mellett érzi biztonságban magát. A Skorpió nő hihetetlenül jó vezető, ezért a férjét is jótanácsokkal látja el és bátorítja őt, hogy minél sikeresebbé váljon. Egy ilyen nő mellett nem lehet relaxálni, a szeretett férfi minden akaraterejét össze kell gyűjtse és végig kell menjen a sikerhez vezető úton.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn