5 anti feng shui tárgy ami távol tartja a háztól a pénzt

Ezt az 5 dolgot jobb, ha nem tartod szem előtt a lakásban, ha szeretnéd a pénzt bevonzani…

1. Kukák!

A legtöbben nem is gondolkodunk azon, hogy hová helyezzük a szemetes kukáinkat – igaz? Ha a szemetesed a szem előtt tartod, az balszerencsét hozhat!

A feng shui-ban a szemét negatív energiát képvisel – a régi, használt tárgyak energiáját hordozza, amelyeket ki kell vinni a házból.
Ezt az energiát semmiképpen sem akarod otthonod egyetlen területén sem tartani – de ha eddig balszerencséd volt a pénzzel, akkor a vagyonod közelében sem akarod!

Mit tegyél, ha nem tudod áthelyezni a szemeteseket?

A lehető legnagyobb rendet és tisztaságot kell teremtened bennük!
Győződj meg róla, hogy a kukáknak van fedele, hogy a szemét ne legyen túlcsordulva, és hogy gyakran kiviszed a szemetet.
Győződj meg róla, hogy a szemetesek környéke tiszta. Ne hagyd, hogy elhanyagolódjon a terület és negatív energiát halmozzon fel!

És ez a házadban lévő összes szemetesekre vonatkozik – nem csak a pénzzel kapcsolatos területre.

2: Felfordulás

A rendetlenség olyan döntéseket képvisel, amiket nem hoztunk meg, olyan dolgokat, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, ezért megrekedt energiákat képvisel.

Gondolj arra, hogy mit érzel, amikor kinyitod azt a szekrényt, ami tele van olyan dolgokkal, amikről tudod, hogy át kell nézned. Nem túl jó érzés, ugye?

A rendetlenség magában hordozza ezt az energiát – részben ezért is lehet olyan nehéz vele foglalkozni!
Ez az oka annak is, hogy egy új ember a lakásodban eredményesen tud döntéseket hozni – ők nem hordozzák azt az érzelmi kötődést a tárgyaidhoz, mint te.

Szánj egy kis időt arra, hogy mindent kitakaríts – minden számít!
Még a szekrényekben és asztalokon lévő rendetlenségnek is – el kell tűnnie, ha ki akarod tisztítani a szerencsétlen pénz energiáját, és helyet akarsz csinálni az új pénznek!

3. Pénzügyi papír, amely adósságot vagy olyan régi pénzügyi mintákat képvisel, amelyeket meg akarsz változtatni.

A régi nyugtákat, régi bankszámlakivonatokat, hitelkártya-kivonatokat, egyéb tartozásokról szóló kimutatásokat vagy számlakivonatokat tartasz a pénzzel kapcsolatos területeden?

Az otthonom pénz területe tartalmaz egy kis irodahelyiséget, és amikor elkezdtem a feng shui-val dolgozni, rájöttem, hogy a régi pénzügyi kimutatások ezen a területen való tárolása csak tovább növeli a régi pénzes múltat!
Az első dolog, amit tettem, hogy átköltöztettem ezeket a papírokat a lakás egy másik területére.

Amikor azon dolgozol, hogy megváltoztasd a pénzzel kapcsolatos viszonyod, nem jó ötlet, hogy a régi dolgokat itt tartod, és minden alkalommal, amikor rájuk nézel, újra létrehozod a régi energiát.

Néhány ötlet a papírok helyes tárolására: készíts digitális másolatokat, és aprítsad fel az eredetit (ha lehetséges.)

Győződj meg róla, hogy kidobtad a régi kimutatásokat és nyugtákat, ha azok már túl vannak a lejárati dátumon. Szabadulj meg a régi számláktól is, ha már kifizetted őket!
Ha mégis meg akarod tartani az aktuális számláidat a pénzterületeden, javaslom, hogy végezz egy olyan pénzrituálét, amely arra irányul, hogy ezek a számlák ki lesznek fizetve.

Írd meg a szándéknyilatkozatodat, és tartsd azoknak a számláknak a tetején, amelyek kifizetésén most dolgozol.
Tudasd az Univerzummal, hogy azt szeretnéd, hogy az a pénz gyorsan és könnyen megérkezzen.
Akár egy mappát vagy irattartót is létrehozhatsz, ami egy pénzzel kapcsolatos szándék tároló – minden, ami oda kerül, az teljes egészében kifizetésre kerül.

Állítsd fel ezeket a szándékokat, és nézd, ahogy az Univerzum egyensúlyt teremt!

4. Kosz/szemét/piszkos ablakok/por.

Tartsd tisztán a padlót, az alapléceket és az ablakokat.
Az ablakok szintén nagyon fontosak a feng shui-ban, mert azt jelképezik, hogyan látod a világot, hogyan látod magadat, és az új ötleteket és lehetőségeket.

Ha lehet, évente néhányszor érdemes jól megtisztítani őket, hogy a friss, tüzes energiának legyen módja bejutni a teredbe, és elégetni a régi, állott energiát.
Az is jó ötlet, ha havonta néhányszor hosszabb időre kinyitod az ablakokat, hogy kiürítsd az áporodott, régi, szerencsétlen energiát!

A söprés, a portalanítás és a takarítás mind a régi kiürítését jelenti, hogy helyet csináljon az újnak.
Mindannyian tudjuk, hogy tisztán kell tartanunk otthonunkat, de energetikai szempontból – az elhanyagolt területek az életed elhanyagolt területeit jelképezik.
Amikor tehát új, szerencsés pénzügyi energiát szeretnél behozni – takarítsd ki szándékosan az otthonodat, és figyeld, mi történik!

5. Száradt növények

Amikor a jó pénzszerencse megteremtésén dolgozol, az utolsó dolog, amire szükséged van, az egy száraz növény azon a területen, amit épp életre szeretnél kelteni.

Takarítsd ki az elhalt/elhaló növényt a lakás területéről, és helyezz egy új, növekvő növényt a helyére. Az új növény fogja képviselni az általad vágyott területen új növekedést!

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn