5 Feng Shui Tipp Ami Segít Bevonzani Valami Jó Dolgot az Életedbe

Mint bármi másnál, itt is a szándékkal kell kezdeni. Tudod, hogy mit akarsz bevonzani? Bármi legyen is az (több pénz, partner, új munka), írd le egy papírra. Ez az a szándék, amit a feng shui trükkök alkalmazása közben az első helyen fogsz tartani a fejedben. Ha már leírtad a szándékodat, akkor nézzük az 5 pontot…

Bevonzás feng shui segítségével:

Egy: gyújts meg egy gyertyát minden nap 9 órakor 9 napon keresztül. A kilenc szerencseszám a feng shui-ban, ezért állíts be egy ébresztőt/emlékeztetőt a telefonodon, hogy emlékeztesd magad arra, hogy a következő 9 napban minden nap meg tudd ismételni. Akár azt a papírdarabot is foghatod, amire a szándékodat írtad, és égés közben a gyertya alá helyezheted.

Kettő: Kapcsold fel a bejáratod fényét minden nap 3 órára a következő kilenc napban. A Feng Shui szerint a bejárati ajtód az a hely, ahol a lehetőségek belépnek az otthonodba. Ha 3 órára felkapcsolod a fényt, jelzed az Univerzumnak, hogy készen állsz arra, hogy befogadd a változást, amire vágysz.

Három: Mozgass át 27 dolgot. A huszonhét szintén szerencseszám a Feng Shui-ban, és ha szándékosan 27 dolgot mozgatsz meg a házadban, az fel fogja mozgatni az energiát és a rezgést az otthonodban. Ismét csak a szándékról van szó. Mozgasd át a 27 dolgot azzal a szándékkal, hogy elmozdítsd a stagnáló energiát és változást hozz létre.

Négy: Szabadulj meg 21 dologtól. Minden alkalommal, amikor lomtalanítod az otthonodat, teret teremtesz az Univerzum számára, hogy valami újjal töltse meg. Ezért olyan fontos a Feng Shui-ban a lomtalanítás – segítesz, hogy az otthonodban lévő energia szabadabban mozogjon. A 21 dologtól való megszabadulás egy konkrét teremtési mód, amellyel kinyithatod ezt a teret, és megmutathatod az Univerzumnak, hogy komolyan gondolod.

Öt: Használd az összes égőt a tűzhelyeden. Talán már észrevetted, hogy hajlamos vagy szinte kizárólag egy égőt használni a tűzhelyeden – de most néhány másodpercre MINDENT bekapcsolunk, és mozgásba hozzuk az energiát (és a tüzet!). A tűz a Feng Shui-ban a megnyilvánulás mágnese, és a tűz elemet maga a tűz (mint egy gázégő vagy gyertya), a fény, az elektromosság és a hő képviseli. A tűzhely a gazdagság és a bőség mágnese is, így az égők szándékos bekapcsolása azt jelzi, hogy készen állsz a dolgok felkavarására és a változás megteremtésére.

Bónusz: Miközben a feng shui technikákat alkalmazod, hogy magadhoz vonzd, amit szeretnél, mindenképpen érezd azt az érzést, hogy már megvan! Ha a dolog egy másodperccel ezelőtt jelent volna meg, hogyan éreznéd magad most? Ahogy végigmész az életeden, érezd ezeket az érzéseket, amilyen gyakran csak tudod, hogy abban a rezgésben legyél, amiben már megvan az amit szeretnél.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn