5 Ima, amivel kifejezheted a háládat Istennek

Egy egyszerű köszönet: Mennyei Atyánk, köszönöm neked. Köszönöm, hogy vagy nekem és értem. Te törődsz mindennel, ami engem érint. Hálás vagyok a Te Szentlelkedért, amely megvigasztal a félelem és a kétségek idején. Köszönök mindent, amit értem tettél; látható és láthatatlan dolgokat egyaránt. Dicsérni fogom a Te nevedet, örökké! Jézus nevében, Ámen.

Imádság a hálával teli szívért
Uram, taníts meg arra, hogy hálaadással és dicsőítéssel teli szívvel ajándékozzalak meg téged életem minden tapasztalatában. Taníts meg arra, hogy mindig örüljek, folyamatosan imádkozzam és minden körülmények között hálát adjak. 
Elfogadom ezeket, mint a te akaratodat az életemre nézve (1Thesszalonika 5:16-18). Vágyom arra, hogy naponta örömet szerezzek a Te szívednek. Törd meg az ellenség hatalmát az életemben. Győzd le őt a dicséret által. Változtasd meg szemléletemet és hozzáállásomat a jelenlegi körülményeimmel való örömteli elégedettségre

Hála az egyszerű dolgokért
Köszönöm, Istenem, minden áldásodat nekem és a családomnak; az erőt, amit minden nap adsz nekem, és a körülöttem élő embereket, akik értelmesebbé teszik az életemet. Ámen.

Drága Uram, köszönöm neked ezt a napot. Köszönöm Fiadat és Lelkedet, amelyet nekem adtál. Köszönöm, hogy ma szállást és ételt kaptam. És Uram, köszönöm ezt az emlékeztetőt, hogy jobban odafigyeljek az áldásaimra. Jézus nevében, Ámen.

Hála a békéért
Mennyei Atyám, köszönöm, hogy törődsz az életemmel. Köszönöm, hogy mindenről beszélhetek Veled. Sok gondom van, ezért mindegyiket eléd viszem. Köszönöm, hogy megígérted, hogy megadod nekem a Te békédet. Jézus nevében, Ámen.

Hála a gyermekekért
Istenem, köszönöm neked ezt a napot! Köszönöm Neked a madarakat és az állatokat, a virágokat és a fákat, a tavakat és a patakokat, és a napot, amely minden nap fölöttük kel és nyugszik. Köszönjük, hogy megteremtettél mindent, amit látunk! Köszönöm Neked az életet, amit élünk, és hogy minden embert mássá tettél. Köszönjük neked Jézust, aki meghalt értünk, hogy egy nap a mennybe mehessünk, csak azért, mert hiszünk benne. Csodálatos Isten vagy Te! Jézus nevében, Ámen.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn