5 jel, hogy a lelked jelentős fejlődésen megy keresztül

Mindenki közvetlen kapcsolatban áll az Univerzummal. Itt az ideje, hogy figyelj, és értelmezd azokat a jeleket, amelyeket feléd küld, ugyanis így próbál a helyes útra terelni.

Az alábbi 5 jel arra utal, hogy egy nagyon fontos lelki fejlődési szakaszon mész épp át!

1. A megérzéseidre hallgatsz, és megfontoltan hozol döntéseket
Már nem kapkodsz kétségbeesetten, mert rájöttél, hogy az életben nem a cél, hanem a megtett út számít. Megtanulod élvezni az apró dolgokat is, értékeled az élet nyújtotta ajándékokat. Hálás vagy azért a szépségért, ami körbevesz. Úgy döntesz, nem hagyod, hogy mások irányítsanak, a kezedbe veszed az életed. Egyfolytában a megérzéseidre hallgatsz, mikor fontos döntéseket kell hoznod.

2. A jót és a rosszat is meglátod az emberekben!
Soha senkiben ne bízz vakon, egyfolytában hallgass a megérzéseidre. Tisztában vagy vele már egy ideje, hogy mindenkinek van jó és negatív oldala is, az életben semmi sem fehér vagy fekete. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái és gyengeségei.

3. Nem ér véget a világ akkor sem, ha szakításra került sor
Racionálisan tudod kezelni a dolgokat, tisztában vagy vele, hogy az emberek bizonyos céllal és bizonyos ideig vannak jelen az életedben. Tudod, hogy egyszer minden véget ér, és annak érdekében, hogy céljaid teljesüljenek, tovább kell lépned. Egy szakítás mindenképp fájdalmas, de el kell fogadnod, és tovább kell haladnod a kijelölt úton.

4. Ura vagy az érzelmeidnek

Ahelyett, hogy kiabálni kezdenél, amikor mérges vagy valakire, inkább számolj el tízig, és higgadtan közöld a véleményed. Tudod, hogy semmi értelme nincs az olyan rossz érzéseknek, mint a harag, félelem, féltékenység. Megpróbálsz a lehető legemberibb módon viselkedni, hiszen így sokkalta többet elérsz.

5. Nem érdekel, hogy mit gondolnak mások
Végre rájöttél, hogy ki vagy, és mi a célod az életben. Régen mindenki véleménye befolyásolt, 1-1 rossz mondat az egész napodat el tudta rontani. Megértetted, hogy nem egyezhet mindig mindenkivel a véleményed, és a különbözőség egyáltalán nem probléma. Rájöttél, hogy, ha más kritizál, akkor önmagával, és nem veled van baja.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn