5 jó ok hogy te is szerezz egy Ikrek barátot

Ha csörög a telefon, és így szól bele valaki, “szedd össze magad, ne szomorkodj, megyünk bulizni”, akkor az biztos csak egy Ikrek csillagjegyű barát lehet. Ő az, aki a legnehezebb pillanatokból is képes kimozdítani, egyfolytában megmutatja az élet naposabb oldalát. Nélküle az élet monoton és unalmas lenne.

1. Valódi nagydumás
Ha egyedül érzed magad, vagy csupán el akarod panaszolni a problémáid, hívd fel az Ikrek csillagjegyű barátnődet. Lehet, hogy nem fogsz nagyon szóhoz jutni mellette, de az biztos, hogy minden problémát alaposan kibeszélhettek. Egy jó beszélgetés után pedig sokkalta könnyebbnek érzed majd magad.

2. Jó pszichológus
Segítségedre lehet a nehezebb időszakokban is, hiszen jó emberismerő, és gyorsan megoldást talál bármilyen problémára. Ritkán 1-1 ötlete furának tűnhet, de hidd el működik. A tanácsait semmiképp ne hagyd figyelmen kívül.

3. Kreatív
Egy Ikrek barátnő mellett sosem fogsz unatkozni, hihetetlenül kreatív, egyfolytában valami új ötlettel áll elő, amit, ha lehet még azon nyomban véghez is kell vinni. Eszes, intelligens, élénk képzelőerővel rendelkezik, és ráadásul felettébb szórakoztató.

4. Empatikus
Könnyen át tudja érezni, ha valami problémád van, de sikereid esetén teljes szívvel veled örül. Szinte szavak nélkül megért, és tisztában van azzal is, hogyan lehet a segítségedre.

5. Vele nem unalmas az élet
Ami a többiek számára normális, az az Ikreknek fura, és unalmas. Mindig valami újszerűt keres, egy kissé ki is lóg a sorból, de pont ezért sosem lehet mellette unatkozni. Spontán, és minden jó ötletben egyből benne van.

erdekescikkek
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn