5 Sármos Csillagjegy, Akikbe Pillanatok Alatt Beleszeretnek a Nők

Csábítók, érzékiek, romantikusak, sármosak, mégis valódi macsók, akik mindent megtesznek szívük választottjáért. Nézzük, mely 5 csillagjegyű férfiról van szó.

1. Oroszlán
Minden társaságból kitűnik, szeret a figyelem középpontjában lenni. Ízig-vérig férfi, erős, domináns, akire minden nő felfigyel. Ha megtetszik egy nő, nem fél cselekedni, elhívja táncolni, vacsorázni. Az Oroszlán férfi hihetetlenül szenvedélyes. rendíthetetlen, ragaszkodó, így nehéz neki ellenállni, főként ha rájössz, hogy más hölgyek ölni tudnának egy ilyen pasiért, mert ki ne szeretne a bál királynője lenni az oldalán a királlyal.

2. Ikrek
Természetéből adódóan az Ikrek nagy hódítók. Elég egy pillantás, és máris elvarázsol. Ha tetszik egy nő neki, le sem veszi róla a szemét. A nőket nem érdeklik, hogy felesége, vagy netán gyereke van, egyszerűen csak ezzel a férfival szeretnének lenni. Az Ikrek pasi remekül használja a szavakat, szépeket mond, amitől a hölgyek szinte elolvadnak. Sajnálatos módon, ezek a férfiak rendszerint foglaltak.

3. Bak
A Bak férfi többnyire magányosan él, titokzatos, akihez nehezen lehet közel férkőzni, pont emiatt a legtöbb nő megőrül érte. Amellett, hogy jól néz ki, még intelligens is. Kiemelkedően jó a humorérzéke, így könnyen megnevetett, még akkor is, ha pocsék napod van. Ez a pasi betartja, amit megígért, felelősségteljes, aki mellett biztonságban érezheted magad. Ha sikerül elérned, hogy beléd szeressen, akkor az életed felhőtlen boldogságban fog telni.

4. Mérleg
Egy valódi úriember, aki kitűnik megjelenésével, viselkedésével. Szinte nem találni szingli Mérleg pasit, annak ellenére, hogy nehezen köteleződnek el. Tisztában van azzal, hogy a hölgyek többsége rajong érte.

Remek beszélgetőpartner, rengeteg témáról lehet csevegni az Ikrekkel, így ha találsz egy egyedülállót, akkor semmiképp sem engedd, hogy meglépjen, hanem vesd be minden csábító erődet, és hódítsd meg a szívét, mert nagyon megéri.

5. Skorpió
Egyszerűen a Skorpió férfi lenyűgöző teremtés. Minden nőt lehengerel, mert tudja, hogy miként kell hatni a gyengébb nemre, hol vannak azok a lelki pontok, amelyek megnyomásával a nők elolvadnak az érzelmektől. Ha ránéz egy nőre, azonnal megigézi.

Rendkívül romantikus, na és az ágyban olyasmikre képes, amit elképzelni sem mertél volna. Ismerkedj meg egy Skorpió férfival, mert nem fog csalódást okozni.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn