5 segítő ima a gyerekekért

Imákat keresel, hogy segíthess a gyermekeidnek? Ezekben a nehéz időkben, amelyekben élünk, az ima igazán hatékony módja annak, hogy kifejezzük szeretetünket a gyermekeink iránt. Akár kisgyermekek, akár tizenévesek vagy felnőttek a gyermekeid, szülőként mindig arra vágysz, ami a legjobb nekik. És szerető Mennyei Atyánk is ezt akarja.

5 hatásos ima a gyermekekért

1. A védelemért

Uram, kérlek, hogy ma mentsd meg, vezesd és védd meg gyermekeimet. Válaszolj akkor, amikor hozzád kiáltanak, és légy velük a bajban. Hálát adok neked, hogy a te terveid velük jók, és nem a kárukra vannak. Őrizd és védd őket, és borítsd be őket pajzsként a kegyelmeddel. Ámen.

2. Az engedelmességért

Uram, Mennyei Atyánk, kérlek, tanítsd meg gyermekeimnek az engedelmesség hatalmas ajándékát és áldását. Segíts nekik megérteni, hogy amikor engedelmeskednek nekünk, szüleiknek, akkor valóban neked engedelmeskednek és neked engedelmeskednek. Segítsd őket, hogy tiszteljenek téged azzal, hogy engedelmességben járnak neked, hogy hosszú, teljes életet élhessenek a Te szolgálatodban. Ámen.

3. Az egészségért

Uram, kérlek, védd meg gyermekeim egészségét, adj nekik táplálékot és mindennapi ellátást. Adj nekik erőt, hogy Szentlelked erejével álljanak minden új naphoz. Ámen.

4. Az oktatásért, tanulásért

Uram, adj gyermekeimnek kiváló képességet és bölcsességet, hogy segítse őket tanulmányaikban. Adj nekik éhséget és szomjúságot, hogy megértsék a te Igédet, és vágyat, hogy megismerjék a körülöttük lévő világot. Segítsd őket, hogy mindig tudják: az Úr ismerete a bölcsesség kezdete, és a Te ismereted az igazi értelem. Ámen.

5. Az adottságok, tehetségek kibontakoztatásáért

Uram, köszönöm, hogy minden gyermekemnek egyedi ajándékokat, képességeket és tehetségeket adtál, amelyeket a te dicsőségedre használhatnak. Segíts nekünk szülőként, hogy bátorítsuk őket ajándékaikban, hogy tehetségüket és képességeiket a körülöttük lévők építésére és épülésére használhassák. Ámen.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn