5 telepatikus jel, amiből tudhatod hogy valaki épp rád gondol

Volt már veled olyan, hogy egy régóta nem látott személyre gondoltál, és szembejött veled az utcán? A telepátia egy felettébb különös dolog, és nem mindenkinél működik egyformán. A következő jelek arra utalnak, hogy valaki erősen gondol rád…

1. Ok nélkül elkezdesz csuklani
A csuklás azt jelenti, hogy valaki beszél rólad, vagy épp rád gondol. Főleg, ha a rég nem látott személy, röviddel meg is jelenik az életedben, vagy felhív telefonon.

2. Egy fehér tollat találsz
A toll egyértelmű jele annak, hogy valaki intenzíven gondol rád, és pozitív energiákat küld feléd. Ez a személy nehezen tud kitörölni a fejéből, állandóan rád gondol, de ez kölcsönös, az utóbbi időben te is sokat gondolsz rá.

3. A semmiből eszedbe jut valaki
Egy ezer éve nem látott ismerősöd a semmiből eszedbe jut, pedig nem is beszéltél róla senkivel. Ez a hirtelen, fura érzés azt jelenti, hogy ő pont rád gondol, és ezek a gondolat-energiák eljutottak hozzád. Ha elég erősek a gondolatok, akkor biztosan eljutnak ahhoz a személyhez, akinek célozzák. Ilyenkor szokott hirtelen megszólalni a telefon, és éppen az a személy hív, akire gondoltál.

4. Vele álmodsz
Ha álmodban sűrűn találkozol egy bizonyos személlyel, azt jelenti, hogy rengeteget gondol rád. Az Univerzum az álmokon keresztül közvetít, pont ezért nem árt egy kissé tudatosabban odafigyelni az álmokra.

5. Úgy érzed, ott van veled
Ha fizikailag egyedül vagy a lakásban, és hirtelen úgy érzed, mintha ott állna melletted valaki, azt jelenti, hogy épp erősen rád gondol az illető személy. A telepatikus kommunikáció egy igen speciális dolog, de nem mindenkinek adatott meg ez a képesség. Használd ki, ha olyan szerencsés vagy, hogy rendelkezel telepatikus adottságokkal.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn