6 erőteljes ima Isten megnyilvánulásáért

Íme imádságok Isten dicsőségének megnyilvánulásáért, amelyeket imádkozhatsz magadért, családtagjaidért és akár a gyülekezetedért is. Ha szeretnél még hasonló imákat olvasni, akkor nézd meg a napi imáinkat, amelyek száma minden egyes nappal bővül!
 
Imák Isten megnyilvánulásáért
 
János 3:16, 2 Korinthus 3:16
Mennyei Atyám, köszönöm, hogy elküldted egyszülött fiadat, hogy örök életem legyen. Atyám, imádkozom, hogy távolítsd el a fátylat a szememről, amely megakadályozza, hogy lássam a Te igazi dicsőségedet. Atyám, kérlek, hogy kinyilatkoztasd magad nekem hatalmas módon, hogy életem minden napján követni tudjalak Téged, és hogy a Te jelenlétedben lakhassak, Ámen.
 
Máté 7:7, 2Mózes 33:18.
Drága Istenem, köszönöm Neked, hogy Igéd azt mondja, hogy kérni kell, és megadatik. Ezért ma azt kérem, hogy mutasd meg nekem a Te dicsőségedet Istenem. Készíts fel engem is mindarra, amit számomra tartogatsz, hogy a Te dicsőséged lakjon bennem. Istenem, taníts meg engem, hogyan járjak a Te dicsőségedben, hogy Te lakozzál bennem életem végéig, Ámen.
 
Jeremiás 33:3
Drága Uram, köszönöm Neked a jólét rejtett titkait, amelyeket elraktároztál számomra. Imádkozom, hogy amikor ma este aludni megyek, álmokat álmodjak és látomásaim legyenek Tőled, Uram. Amint álmodom, imádkozom, hogy nyilvánítsd meg magadat nekem, és mutass nekem nagy és hatalmas dolgokat, amiket nem ismerek. Imádkozom, hogy jelenléted legyen nyilvánvaló életem minden területén, Ámen.
 
Jakab 4:8
Legigazságosabb Atyám, Neked adok hálát. Atyám, azért imádkozom, hogy segíts nekem közeledni Hozzád, hogy Te közeledj hozzám. Amint közelebb kerülök Hozzád, Atyám, imádkozom, hogy nyilvánítsd ki szeretetedet az életemben, hogy megismerjem az igaz és élő Istent, akit szolgálok. Azért is imádkozom, hogy nyilvánítsd ki dicsőségedet azoknak, akik nem ismernek Téged, hogy üdvözüljenek, Ámen.
 
1 János 1:5-7
Atyánknak adunk dicsőséget és hálát. Atyám, imádkozom, hogy segíts nekem a Te világosságodban járni, hogy közösségben legyek Veled. Erősíts meg azokon a területeken, ahol gyenge vagyok, hogy mindig engedelmes legyek Neked. Imádkozom, hogy Szentlelked mindig bennem lakozzon, és hogy mindig kinyilatkoztasd magad nekem, hogy bensőséges kapcsolatom legyen Veled, Atyám, Ámen.
 
Zsoltárok 27:4, ApCsel 13:22.
Istenünknek és hamarosan eljövendő Megváltónknak adok hálát. Istenem, azért imádkozom ma, hogy kinyilatkoztasd magad nekem és azoknak, akik az életemben vannak. Legyen találkozásunk az igaz és élő Istennel. Imádkozom, hogy szívünk vágya az legyen, hogy Téged keressünk, hogy megismerjünk Téged, és hogy Isten szíve szerinti férfiak és nők legyünk, Ámen.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn