7 figyelmeztető feng shui jel hogy negatív energia van a lakásban

Ha az otthonod tele van negatív energiával, annak gyakran az az oka, hogy a házban lévő tárgyak nem a feng shui törvényei szerint vannak beállítva.

De sokszor ez a negatív előd-energia jele is lehet (olyan energia, amely az otthonodban vagy a földön, amelyre a ház épült, már azelőtt is létezett, hogy te megérkeztél volna oda). Szerencsére bármikor, amikor valamit nem érzel helyén lévőnek, kijavíthatod!

Vegyük át most hogy mik okoznak gyakran negatív energetikus kisugárzást a házakban, és azt, hogy a feng shui törvényei szerint ez miért fordulhat elő…

A negatív energia leggyakoribb jelei a lakásban

Kényelmetlenül érzed magad.
Az otthonodban lévő negatív energia első számú jele, hogy kényelmetlenül érzed magad. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz nyugodtan ülni, vagy nem akarsz otthon lenni, akkor valószínűleg nagy mennyiségű negatív energia van a térben.

Ha csak enyhén érzed hogy valami nem stimmel – akkor se hagyd figyelmen kívül! Nagyon könnyen előfordulhat, hogy nem veszünk tudomást az érzéseinkről, és azt gondoljuk, hogy csak kitalálunk dolgokat – de ez gyakran nem így van.

Általában ez valamilyen egyensúlytalanságnak a tünete, még akkor is, ha nem tudjuk teljesen megmagyarázni.

A dolgok elromlanak vagy nem működnek megfelelően.
Tönkremennek a tárgyak? Az elektronika furcsán viselkedik? A villanykörték nagyon gyorsan kiégnek?

Ha egyszerre sok dolog megy tönkre, az annak a jele lehet, hogy valami szokatlan energia került a térbe.

Mindenki vitatkozik.
Ha sok vitátok van – akár a lakásban, akár azon kívül -, az a negatív energia leülepedésének jele lehet az adott térben.

A feng shui szabályai szerint minden, ami az otthonodban van, összefügg a kinti kívüli életeddel. Tehát ha a gyerekeid vitába keverednek az iskolában, vagy ha mindenki veszekszik otthon – az azt jelentheti, hogy valami olyan energetikai dolog történik, ami mindenki rezgését lehúzza.

Nem tudsz jól aludni.
Az álmatlanság, az alvászavarok vagy a rémálmok is lehetnek a negatív energiák felhalmozódásának jelei . Ha ilyen problémáid vannak, akkor első körben a hálószobában érdemes körülnézned.

Még ha nem is tudod igazán megmagyarázni, hogy miért tapasztalsz álmatlanságot vagy alvászavarokat – néha a testünk finom energiát vesz fel, és ez alvás közben jön ki.


Düh.
Dühösnek érzed magad, amikor belépsz egy szobába? Úgy érzed, hogy amikor hazaérsz, csak frusztrált vagy, és nem tudod, miért?

Ez gyakran annak a jele, hogy negatív energia kering valahol a házban. Ha odafigyelsz arra, hogy hol érzed magad a leginkább dühösnek, valószínűleg hamar megtalálod a probléma forrásához kapcsolódó helyiséget. Ha ez megtörtént, akkor már tudni fogod, hogy hol kell koncentrálnod az energia megtisztítására!

Félelmet érzel.
Ha félelmet érzel, amikor belépsz a szobádba, vagy a nap bizonyos időszakaiban, az annak a jele lehet, hogy negatív energia van az otthonodban.
Ha napközben jól érzed magad, de éjszaka, látszólag ok nélkül elkezdesz félni, az lehet egy energetikai minta, amely az otthonodban létezik, és a tested érzékeli azt. Ebben az esetben szintén a hálószobában keresendő a probléma.

A vendégek nem maradnak sokáig.
Ha meghívod az embereket, de nem jönnek el, vagy nem maradnak sokáig, az is a negatív energia jele lehet a lakásodban.

Valószínűleg ezt tudat alatt érzékelik, és ez arra készteti őket, hogy elmenjenek, vagy távol maradjanak! Általában ilyenkor a probléma gyökere az étkező helyiségben/konyhában keresendő, amely a barátaiddal és a családoddal való kapcsolatodat jelképezi.

Nem tudsz koncentrálni és nyugodtan ülni.
Ez visszanyúlik a kellemetlen érzéshez, de ha nem tudsz koncentrálni, nyugodtan ülni, vagy agyi ködöt érzel, valahányszor belépsz egy bizonyos helyiségbe, azt több mint valószínű hogy erőteljes negatív energiák okozzák.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn