7 jel az univerzumtól hogy te vagy a kiválasztott!

Hogyan ismerd fel, hogy a kiválasztottak közé tartozol?

Az ősi időkben, az ókori Kemetben vagy Egyiptomban voltak olyan csecsemők, akik megszülettek, és különböztek a lakosság többi részétől. És ezek a csecsemők, akik megszülettek, különleges ajándékokkal és tehetségekkel rendelkeztek, amelyek nagyban különböztek mindenki másétól.
Felnőttként a misztériumiskolákban kellett őket tanítani, hogy valóban emlékezzenek arra, hogy kik is ők valójában. Tanulmányozták a tudományokat, az ezoterikus bölcsességet, korán megtudták hogy minden csak illúzió, és mi spirituális lények vagyunk, akik emberi tapasztalatokkal rendelkeznek. Ők Isteni kegyelemben részesültek, és azért jöttek ide a Föld bolygóra, hogy emeljék a bolygó frekvenciáját.

A kiválasztott emberek nem különböznek az átlagemberektől, ők felvették az univerzum hívását. A kiválasztott emberek olyan személyek, akik ismerik az igazságot, amikor mások a hazugságban élnek. Hallottátok már a kifejezést, hogy a tudatlanság boldogság. A kiválasztott emberek elfogadják az igazságot és nem törekednek a boldogság hajszolására.

Az első jel az univerzumtól, hogy a kiválasztottak közé tartozol, az, hogy nyitott “első szemmel” érkeztél erre a bolygóra, ami átlát mindenen, ez az igaz tisztán látás. Ha megtapasztaltad már valaha az érzést hogy te nem a test, vagy a lélek vagy, hanem a figyelő, akkor rólad van szó. Olyan frekvencián keresztül érkeznek a gondolataid, amiket más emberek nem tapasztalnak.

A következő intő jel az hogy számodra a normális élet unalmas. A normalitás untat, mert rájössz, hogy az élet sokkal többről szól, mint a 8-tól 16-ig tartó munka. Rájössz, hogy a legtöbb ember mindent megtesz azért, hogy beilleszkedjen, és ez csapda. Ne legyél egy újabb tégla a falban, ha erre rájössz, akkor számodra minden a tudásról fog szólni.

A 3. jel az univerzumtól: Véletlenszerű emlékeid vannak az előző életeddel kapcsolatban. Rájössz, hogy ez a test el fog múlni, de a lélek halhatatlan. Ha felismered, hogy halhatatlan vagy, és sok-sok korábbi inkarnációd volt, akkor tudod, hogy a kiválasztottak közé tartozol, az arab nyelv Maktabnak hívja ezt a jelenséget.

Marcus Aurelius azt mondta: “Amit most teszünk, az visszhangzik az örökkévalóságban”. És ezt minden bölcs és ősi mester tudta, hogy ez egy végtelen világ, és ha felismered, hogy ha vissza tudod követni az előző életed vonalát régebbi időkbe, akkor a kiválasztottak közé tartozol, mert emlékszel arra, hogy mi is vagy valójában.

A negyedik jel: elkezdesz megkérdőjelezni mindent, ami helyes. Felnőttként nem fogadtad el vakon mások igazságát, vallását. Helyette elkezdtél kérdéseket feltenni. Több kérdésed volt, mint válaszod. Amikor mindenki csak az előírásokat és a hagyományokat követte, ti nem követtél senkit, csak a saját szívedet. Minden válasz benned rejlik.

Ha rájössz, hogy mi vagy, a többiekkel ellentétben te tudod, hogy senki sem jön, hogy megmentsen téged, csak magad vagy. Felismered a saját Isteni természeted. Ugyanabból az anyagból vagy, mint az univerzum. Csillagporból vagy, és ha ezt felismered, akkor a kiválasztottak közé tartozol.

Együttérzéssel viseltetsz a bolygó minden életformája iránt. A kiválasztottnak lenni arról szól, amikor felismered a mindenek közötti összefüggést. Hogy nincs elkülönülés. Ami elkülönülést teremt, az az ego.

Szabadnak lenni a születési jogod. Ha nem törődsz a hatalommal, ha felismered, hogy minden egy nagy átverés ezen a bolygón, és elkezdesz saját magadra hallgatni, elkezded megszabadítani az elmédet ettől a mátrixtól, akkor minden bizonnyal a kiválasztottak közé tartozol.

Még ha körülötted mindenki meg is ráncolja a homlokát, tudd hogy a kiválasztott embereknek ezen kell keresztülmenniük. Nehéz idők. De ebben a folyamatban, ezen a nyomáson keresztül gyémánttá válsz.

Rájössz, hogy az idő illúzió. Mint ebben a mátrixban, előre vagy hátra tudják tolni az órát. Hogyan lehet tehát az idő abszolút? Mert ha elkezdjük felismerni, hogy az idő valójában csapda, mert, még egyszer mondom, végtelenek vagyunk.

Ha a félelemtől a szeretet felé mozdulsz el, akkor a kiválasztottak közé tartozol, mert ebben a világban ez a mátrix programozni akar téged, félelemmel akar etetni. De ha tudatában vagy ennek a játéknak és átöleled a szeretet frekvenciáját, akkor a kiválasztottak közé tartozol.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn