8 egyszerű módszer, ami csodás dolgokat hoz az életedbe

A gondolathullámok igazából jóval többet jelentenek annál, mintha valamit görcsösen akarnál. Ha arra gondolsz egyfolytában, amit valójában el akarsz érni, akkor minden kívánságod teljesülni fog. A legtöbb ember beleesik saját rossz gondolatainak csapdájába, és képtelen onnan kimászni. Észre sem veszed, hogy te magad állítasz korlátokat az életedben!

8 egyszerű módszert mutatunk most, amik segítségével egy csodás életet teremthetsz magadnak.

1. Hála
Adj hálát mindazokért a dolgokért, melyek már jelen vannak az életedben. Ha arra gondolsz, hogy milyen rossz a munkahelyed, vagy nem kedveled az otthonodat, akkor csak azt erősíted meg. Adj hálát azért amid van, és képzeld el azt, amit nagyon akarsz. Amikor hálát adsz a meglévő dolgokért, megnyitod az ajtót, hogy még többed legyen.

2. Képzeld el!
Képzeld el azt, amire nagyon vágysz. Gondolataid és elképzeléseid igen nagy hatóerővel rendelkeznek, pont ezért fontos, hogy határozott és világos képet alkoss arról, amit akarsz. Az Univerzum pontosan azt hozza létre, amire vágysz!

3. Rezgés
A világon minden rezgésből áll, a vibrációd határozza meg, hogy milyen életet élsz. Ha magasabb szintű a rezgésed, akkor szerelmet, örömöt, és beteljesült életet vonzasz magadhoz. Azonban, ha alacsony szintű a rezgésed, akkor tele lesz haraggal, szomorúsággal és elégedetlenséggel az életed. Egyfolytában figyelemmel kell kísérni azt az energiát, amit hordozol. Ha elcsendesedsz és befelé figyelsz, érezni fogod a gyomrodban, a szíved dobbanásában az energia minőségét.

4. Dobd ki!
Szabadulj meg mindattól, ami már nem szolgálja a hasznod. Mindaddig nem fogsz tudni új dolgokba kezdeni, ha még mindig a régi tölti ki az életed. Ha a jelenben szeretnél élni, engedd el a múltat.

5. Megerősítések
Sokat számít, hogy milyen gondolatokat forgatsz a fejedben. Mondogass pozitív megerősítéseket, hogy az életed napról-napra egyre jobb legyen:
Befogadom mindazt a jót, amit az Univerzum tartogat számomra.

Nyitott vagyok, álmaim megvalósulnak.
Naponta teszek valamit azért, hogy rezgésszintemet növeljem, és az álmaim valóra váljanak.
Magabiztos és sikeres vagyok. Minden nap teszek egy lépést az álmaim felé!

6. Tedd félre a kétségeid!
Engedd el a félelmeidet, és azt a típusú gondolkodást, hogy neked úgysem sikerül. Hidd el, hogy bármi lehetséges, amit teljes szívvel teszel. Hagyd abba az állandó elemző gondolkodást, hallgass inkább a szívedre és a megérzéseidre. Légy önmagad, és haladj előre, ne kételkedj a sikerességedben!

7. Engedd be!
Nyisd ki a szíved, és engedd be a feléd áramló dolgokat, embereket. Tudd, hogy megérdemled, hogy részesülj a jó dolgokban, megérdemled a boldogságot. Nyisd ki az ajtót a bőség számára!

8. Álmodj!
Itt az ideje, hogy álmodj egy olyan életről, amely a tökéleteset jelenti számodra! Senki és semmi sem akadályozhatja meg, hogy olyan életet alkoss, amire vágysz. Álmodd meg, és valósítsd meg, a gondolataidat, hisz a képzelőerőd teremtő erővel rendelkezik.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn