A 10 Legszebb Idézet az Igaz Szerelemről

A szerelem pillanatok alatt képes a padlóra küldeni anélkül, hogy észbe kapnál, pont ezért olyan fontos számodra. Meg kell tanulnod vigyázni magadra, és főként a szívedre, továbbá azt is ki kell tapasztalnod, hogyan kerüld el a könnyeket és a szenvedést. De mégis mennyi ideig vagy képes ellenállni a szerelem érzésének? Ma összegyűjtöttük neked a legszebb idézeteket a szerelemről..

„A szerelem mulasztja az időt; az idő mulasztja a szerelmet. ” – francia közmondás.
„A szerelem nem állít fel rengeteg kérdést, mivelhogy ha gondolkodni kezdünk, úrrá lesz rajtunk a félelem. Ez egy megmagyarázhatatlan rettegés, amelyet szavakban nem lehet kifejezni. Pont ezért, nem kérdezel, hanem cselekszel. ” – Paulo Coelho.
„A szerelem olyan, akár a körforgalom. Ugyanazon szív körül forogsz, míg végül könnyek nélkül maradsz. ” – Ionuţ Caragea.
„A szerelem az egyetlen dolog, amely képes egészen megváltoztatni egy ember életét, egyik percről a másikra. ” – Paulo Coelho.
„Ha igazán szeret téged valaki, sokkalta erősebb leszel. Ha igazán szeretsz valakit, sokkalta bátrabbá válsz. ” – Lao Tzu.

„Az élet szerelem nélkül olyan, mint az árnyéka azon dolgoknak, amelyek létezhetnének. ” – ismeretlen.
„Mivel nem a fülembe suttogtál, a szívembe súgtál. Nem az ajkaimat csókoltad meg, hanem a lelkemnek adtál csókot. ” – Judy Garland.
„Felfedeztem egy paradoxont: ha addig szeretsz, míg már fáj, nem lesz többé fájdalom, csupán még több szeretet. ” – Teréz Anya.
„A szerelem káprázatos lehet. A varázslat viszont gyakran csupán… illúzió lehet. ” – Javan.
„A barátság gyakorta vezet szerelemhez; a szerelem a barátsághoz – soha. ” – Charles Caleb Colton.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn