A 3 Pesszimista Csillagjegy – Te Köztük Vagy?

A szakértők szerint mindegyik csillagjegyre jellemző lehet a rossz életszemlélet, de ezek közül háromra kiemelkedően igaz. Ők azok, akik sokat aggódnak, idegeskednek, panaszkodnak, és hajlamosak a negatív dolgokra koncentrálni. Lássuk, kikről van szó.

1. Szűz
Hajlamos vagy több tervet, elemzést készíteni, csakhogy minden óramű pontossággal működjön az életedben, és ne érjen semmilyen váratlan meglepetés. De leginkább a benned lévő stressztől kellene megszabadulj, mert emiatt kerülhetsz nehéz helyzetekbe, legyen szó munkahelyi állapotokról, vagy családi életről. Egyfolytában akad valami, amiért aggódhatsz, ami azért van leginkább, mert magasak az elvárásaid. Próbálj megnyugodni kicsit.

2. Rák
Elég, ha nem válaszol a férjed, gyereked a hívásodra, máris összedől benned a világ, ha meg a főnököd hívat az irodájába, szinte biztosra veszed, hogy ki fog rúgni. Ez nagyon rossz gondolkodás, amitől meg kell szabadulnod. Rengeteget stresszelsz, önbizalomhiánnyal küzdesz, nyugtalan, ingerlékeny vagy. Próbáld megfejteni az okokat, mert a nagy nyomás miatt tönkre mehet az életed. Keress fel egy pszichológust, ő segíthet.

3. Skorpió
Ha köhögsz, vagy egyet tüsszentesz, már képes vagy a legrosszabbra is felkészülni, mondván, hogy biztosra vehető valamilyen életveszélyes kór támadott meg. Felettébb gyanakvó vagy, mindenkiről úgy hiszed, hogy át akar ejteni. Ha optimistábban közelítenéd meg a dolgokat, sokkalta jobban éreznéd magad a bőrödben. Próbáld ki.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn