A 4 hűséges csillagjegy! A párod közéjük tartozik?

Minden egyes csillagjegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai – igaz ez a hűségre és a csalfaságra is. Mégis erről a 4-ről állítják, hogy a legmegingathatatlanabbak, ha a hűségről van szó.
Hűségesnek tartod magad? És a párod? Tudod, mire számíthatsz?

Íme a leghűségesebb csillagjegyek listája

Bika 1. IV,. 21. -V. 20.
Lojális, de benne egyfajta birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és néha kínozza párját hangos vádaskodással. Ha vetélytársat vél felfedezni a párja körül, akkor sem kedvesét kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja „leszerelni”.

Ki illik hozzá? A Skorpióval jól kiegészítik egymást, az otthonülő Rák és a megértő Halak is megfelelő társa lehet. Azonban az Ikrek vagy a Nyilas mellett sosem érezheti magát biztonságban.

2. Szűz VII. 24. -IX. 23.
Nem kapható a hűtlenkedésre, és nem is féltékeny típus. Ám elég egy rossz ízű pletyka, máris felébred lelkében a gyanú. Kutakodik, hallgatózik, apró jeleket keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. Ezzel az állandó ellenőrzéssel őrületbe (vagy egy másik kapcsolatba) kergeti párját.

Ki illik hozzá? Legfeljebb a Bikáknak, a Halaknak vagy a Bakoknak van annyi türelmük, hogy elviseljék kényszeres féltékenységét. A Kos, a Vízöntő, a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb megszökik tőle, és új társat keres magának

3. Bak XII. 22. -I. 19.
Kevés a késztetése, ami gátolja a félrelépésben. Ez az oka féltékenységének is. Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról, ezt várja el párjától is. Ha ő mégis nyitottabb, és akár egyedül is elmegy 1-1 programra, előbb duzzog, később veszekedik, vádaskodik. A mosolyszünet hónapokig is eltarthat. Eszébe sem jut, hogy épp ezzel üldözi el otthonról kedvesét.

Ki illik hozzá? Saját nyugalma érdekében a legjobb volna, ha egy otthonülő Rákkal, esetleg Szűzzel, vagy türelmes Bikával kötné össze életét.

4. Halak II. 20. -III. 20.
Eszébe sem jut, hogy megcsalja szerelmét. Attól azonban nagyon retteg, hogy megcsalják. Féltékenységének sokszor hangot is ad. Elég egy ismeretlen telefonról érkező sms, vagy egy új ruha. A vad dühkitörésekkel és véget nem érő lelkizéssel tarkított könnyes jelenetek hónapokig tartanak, és az egészet válogatott érzelmi zsarolással fűszerezi.

Ki illik hozzá? A Szűzben is, a Rákban is méltó partnerre találhat: a vádaskodások könnyes békülésekbe torkollnak. A Bika és a Bak türelme, a Skorpió határozottsága jó alap lehet a közös élethez.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn