A Hold Üzenete Számodra: Most Kiderül Mik az Erősségeid és Gyengéid

Rólad mit mesél a Hold? Mi az erősséged? Mi a gyengéd? Válassz egy képet a 6-ból és tudd meg most!

1. -t választottad
Mi az erősséged? Öröm, optimizmus, mások iránti jóság, ez jellemez téged.
Egységben az erő – ez a mottód. Fő specialitásod az emberek összefogása, csapatot építesz a körülötted lévőkből, s őket szenvedélyesen és kiválóan irányítod. Nagyszerű vezető vagy, vagy az leszel.
Mi a gyengeséged? Sok benned az energia, ezt kell megzaboláznod, és egyszerre csupán egy dologra koncentrálod, és ha megteszed nagyszerű teljesítményeket érhetsz el

2. -at választottad
Mi az erősséged? Eredmény orientált vagy. Számodra a folytonos, személyes fejlődés a legfontosabb. Azokat a tevékenységeket élvezed, amiben vagy szakmailag, vagy magánemberként, de fejlődhetsz. És persze azt is imádod, ha ezt a fejlődést a többiek is észreveszik és értékelik.
Mi a gyengeséged? Gyakorta vagy türelmetlen, s a dolgaidat nem szervezed meg kellőképpen. A terheket alkalmanként nem ártana megosztanod másokkal, s így javulhatna a teljesítményed, életminőséged, s a kapcsolataid másokkal.


3. -at választottad
Mi az erősséged? Erős, energikus, érdeklődő ember vagy, szívesen vállalsz kockázatokat 1-1 új tapasztalatért. Lehet, hogy vonzanak az extrém sportok, és szívesen ismersz meg új dolgokat, új tájakat, új embereket. Csodálatos ember vagy, akiben nagyszerű lehetőségek rejlenek.
Mi a gyengeséged? Hiányzik belőled a céltudatosság, s ez meggátolja, hogy ragyogj. Higgy jobban magadban, s ne feledd: a legnagyobb sikerek fejben születnek.

4. -et választottad
Mi az erősséged? Béke és nyugalom orientált ember vagy. Kedveled a hagyományokat, kedveled, ha a dolgok megszokott mederben zajlanak körülötted. Tehetséges vagy, a felettesed parancsait akkor is zokszó nélkül teljesíted, ha azok nem tetszenek. A kellemetlen helyzeteket mindenáron igyekszel elkerülni.
Mi a gyengeséged? Minden ember találkozik lehetőségekkel életében, de te gyakran, a megszokások, a hagyományok megtartása és a kellemetlenségek elkerülése érdekében nem élsz velük. Légy bátrabb! Ne feledd: van tehetséged és akaraterőd, hát használd őket.

5. -et választottad
Mi az erősséged? Kiegyensúlyozott, következetes, hihetetlenül figyelmes és felettébb nagylelkű ember vagy, aki folyton azon ötletel, hogyan fejlődhetne még jobb emberré. Nagyon egyértelmű, olykor szigorú elképzeléseid vannak arról, milyennek kéne a világnak lennie, s gyakorta érzed azt, hogy egyes dolgokat át kell ahhoz alakítani, hogy jobban menjenek a dolgok.
Mi a gyengeséged? Nem lenne baj, ha kissé toleránsabb lennél a világgal és embertársaiddal. Ne feledd, nem mindig a te ötleteid a legjobbak, alkalmanként a világ nélküled is elég jól alakul. Légy egy kicsit együttműködőbb!

6. -at választottad
Mi az erősséged? Ha valaki, hát te felettébb bátor és szenvedélyes ember vagy, aki tudja, hogyan kell élvezni az életet. Szeretsz vitázni, szeretsz kiállni az ötleteidért, nagyon igényes vagy másokkal, és magaddal szemben is.
Mi a gyengeséged? Nem ártana kissé kitárnod a szíved mások felé. Ez persze nem azt jelenti, hogy tedd a szíved a tenyeredre, és add körbe, de lehetnél nyitottabb. Ettől még nem leszel semmivel gyengébb.

Te tudtál kamatoztatni valamit a hold jóslataiból?

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn