A horoszkópod elárulja milyen a pénzzel való kapcsolatod! Te magadra ismersz?

A pénz a legtöbb embernek az életében kiemelkedően fontos szerepet játszik. Hiába mondjuk, hogy a pénz nem boldogít, mert tudjuk, hogy ha nem is boldogít, de kiszámíthatóbbá, nyugodtabbá teszi az életünket. Lássuk melyik csillagjegy milyen kapcsolatban áll a pénzzel…
 
Kos
Egyfolytában tudja, hogyan tud elegendő pénzre szert tenni. Így a váratlan kiadások, vagy fontos beruházások sem jelentenek akadályt számára. Különös képessége van arra, hogy hogyan szerezzen pénzt, viszont nem mindig tud kellőképp takarékoskodni vele.
 
Bika
Imádja a luxust, a kényelmes életet, és természetesen a pénzt is. Kitartó, rengeteget dolgozik, és megharcol azért, hogy minél több pénze legyen. Nem szeret kölcsön adni, és ezt is általában garanciához köti. Pénzét művészetekre, élvezeti cikkekre, kulináris különlegességekre költi.
 
Ikrek
Dinamikus, rugalmas, és jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Ezek mind hozzásegítik ahhoz, hogy felfedezze a legjobb pénzforrásokat. Sűrűn váltogatja a munkahelyét, és a pénzzel sem tud igazán jól bánni. Rengeteget költ utazásra, könyvekre, tanfolyamokra.
 
Rák
Felettébb óvatos, ha pénzről van szó. Nem szereti, ha elfogy a pénze, és retteg a váratlan kiadásoktól. A bizonytalanságtól kiborul. Betegesen ragaszkodik a pénzhez, és spórol. Az elegendő pénz jelenti számára a biztonságot.
 
Oroszlán
Úgy gondolja, hogy csupán akkor lesz a társadalomban megbecsült helye, ha elegendő pénze van. Egyfolytában arra vágyik, hogy csodálják. Mindig van pénze, anélkül jut hozzá, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tegyen. Sokszor szórja a pénzt, nem tud spórolni.
 
Szűz
Hihetetlenül szorgalmas, alkalmanként már munkamániásnak tűnhet. Egyfolytában szereti előre kiszámolni a költségeit pontosan, fontos számára, hogy napirendre legyen a pénzzel. Van félretett pénzre, és előre már a nyugdíjas éveire is gondol. Csupán azokra a dolgokra költ, amelyek hasznosak.
 
Mérleg
Mindig tudja az életben, hogy mit akar, kiszámítja a költségeit, és egyfolytában napirenden van a pénzzel. Nem él luxusban, de úgy tűnik, nem szenved hiányt semmiben. Imádja a márkás autókat, ruhákat, fontos számára a megjelenése, és a külcsín. Megtakarított pénze nincs.
 
Skorpió
Hihetetlenül fontos helyet kap az életében a pénz, úgy gondolja, hogy ez egy olyan eszköz, amellyel bármit el lehet érni az életben. Pontos stratégiákat állít fel az életében, és, amit eltervezett, azt pénzzel, és határozottságával mindig el is éri. nem szeret kölcsönadni, és befektetni, csak ha az jókora nyereséggel jár számára.
 
Nyilas
Imádja költeni a pénzt, nem fukarkodik, és nem is stresszel miatta. Szeret szórakozni, utazni, távoli tájakra, és nem aggódik soha a pénz miatt. Valahogy mindig kialakul, és soha nem marad pénz nélkül. Adományozni, és jótékonykodni is szokott folyamatosan.
 
Bak
Nem játszik túl fontos szerepet a pénz az életében. Viszont mindig van belőle annyi, amennyi szükséges. Nem kell soha kölcsönkérjen. Szeret spórolni is, hiszen így meg tudja előzni, hogy kölcsön kelljen kérjen.
 
Vízöntő
A pénz számára a függetlenséget jelenti. Általában rengeteg pénzt költ, de csupán azért, mert valakit, vagy valamilyen jó ügyet támogat. Meggondolatlanul soha nem szórja a pénzt. Jótékonysági célokra is szokott adakozni.
 
Halak
Mivel álmodozó, és bohém alkat, nagy szerepe nincs az életében a pénznek. Ha van úgy is jó, de, ha nincs nem esik kétségbe. Bár nem ragaszkodik hozzá, de alkalmanként mégis különös módon vonzza az életébe a pénzt.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn