A Hozzád Illő Stílus, Horoszkóp Alapján

Most a horoszkópod szerint olvashatsz személyes szépségápolási tanácsokat!

Kos
Hihetetlenül sok figyelmet fordít a hajápolásra, hiszen szerinte egy nőn ez az egyik legfigyelemfelkeltőbb dolog. Leginkább a nagyon vörös, és a szőke színekért rajong. Ajánlott ránctalanítót használnia már az 1. ráncok megjelenésekor. Sminkeléshez a bézs és okker árnyalat ajánlott.

Bika
Ambíciós, és keményen dolgozik. Nem tulajdonít nagy jelentőséget a sminknek, de a szempillaspirál nem hiányozhat soha róla. Inkább a földes színekért rajong, de valószínűleg nem ártana valami színesebbet, pl. kéket, vagy zöldet is alkalmazni.

Ikrek
Nem erőssége a sminkelés, de alkalmanként azért vásárol magának egy-két sminkfelszerelést. Ne csupán az ajkaira figyeljen oda, ha folyamatosan krémezze a kezeit is, hiszen ezeken látszik meg leghamarabb az öregedés. Használjon minél színesebb körömlakkot, vöröset, szürkét, kéket.

Rák
Leginkább a természetes szépségápolás híve, odafigyel magára, de hajlandó bármilyen olcsó terméket alkalmazni. Használjon kék vagy zöld szemhéjpúdert, de ajkaira inkább valami halvány bézs árnyalatot vigyen fel.

Oroszlán
Leginkább szép hajkoronája miatt hívja fel magára a figyelmet. Kirívó haja mellé a legjobb, ha valami visszafogott sminket választ. Jól állhat a bézs, barna, narancs, és a halvány piros is. A fekete kontúrral hangsúlyozhatja a szeme szépségét.

Szűz
Nagy hangsúlyt fektet a sminkelésre, odafigyelni arra, hogy egyfolytában naprakész legyen. A másik nagy gyengéje az édes illatú parfümök. Ezzel bármikor le lehet venni a lábáról. Értékelendő, hogy ennyire odafigyel a szépségápolására, de nem árt, ha tudja, hogy alkalmanként a kevesebb, több.

Mérleg
Jó ízlése van a sminkelés terén, de nem függ ettől az élete. Alkalmazzon egy kevés szempillaspirált, és egy semlegesebb árnyalatú, ne túl hivalkodó szempúder színt. A bézs például megfelelő választás lehet.

Skorpió
Különlegesen érzéki varázsereje van smink nélkül is. Viszont a mérleg számára fontos, hogy egyfolytában ápolt, és kifogástalan külleme legyen. Egy természetes smink tökéletes lehet, nem kell túlzásba vinni a festékek használatát.

Nyilas
1. pillantásra valószínűleg túl soknak tűnhet, de egy idő után rájövünk, hogy a smink hátterében egy hihetetlenül erős természetes vonzerő rejtőzik. Válasszon inkább élénk, de visszafogott árnyalatú sminket, és vízálló szemspirált.

Bak
Egy valódi karrierista típus, rengeteget dolgozik. Nem fektet túl rengeteg energiát a sminkelésre, árad belőle a belső szépség. Azért egy kis rúzsra, és egy kevés szempillaspirálra mindig kell legyen idő. Használjon nyugodtan erős színeket, ajakfénynek pedig valami csillogót válasszon.

Vízöntő
Felettébb kíváncsi természet, mindig érdeklik az új kozmetikumok. Egy jó smink önbizalommal tölti fel. Ne válasszon kemény, és hideg színeket, inkább hagyja, hogy a természetesebb árnyalatok kiemeljék szépségét. Jól állhat a bronz, az őszibarack, és a púder szín.

Halak
Nagyon romantikus alkat, pont ezért szereti a színes festékeket, ruhákat. Mivel úgy érzi, hogy smink nélkül nem tud kitűnni a tömegből, ezért néha lehet smink nélkül találkozni vele. Alkalmazzon hetente bőrradírt, és jobb, ha áttér a természetes alapanyagú sminkelésre.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn