A Hozzád Illő Virág, Csillagjegy Alapján

Lássuk hogy melyik csillagjegyre, milyen növény fejti ki a legjobb testi/lelki hatást.

Kos
Mindig tudod, hogy mit szeretnél és azt azonnal akarod. Ezért javasoljuk neked, hogy ültess zinniát vagy más néven rézvirágot a kertedbe. Nincs szükséges nagy figyelemre és türelemre.

Bika
Bikaként szereted a lassú és hosszan tartó élvezeteket az életben. Pont ezért javasolt magad körbevenni orgonával. Hogy szerelmet tudj bevonzani, ültess ibolyát.

Ikrek
Te vagy a csillagjegyek legintelligensebbike. Szeretsz mély szellemi kapcsolatot kialakítani másokkal. A számodra a legjobb növény az, amely segíti a mentális tisztulást, az pedig a rozmaring. Az levendula és a liliom szintén segítségedre lehetnek ebben.

Rák
Számodra hihetetlenül fontos, hogy a környeztedben lévő emberek biztonságban és megfelelő gondoskodásban részesüljenek. Ültess jázmint, amely nyugtató rezgéseket nyújt számodra.

Oroszlán
Az Oroszlánok tele vannak pozitív energiával, ezért számukra hasonlóan pozitív virágok a legalkalmasabbak, mint a kamilla, a napraforgó vagy az orbáncfű.

Szűz
Egy szóval lehet téged jól jellemezni, az pedig a munkamániás. Rendszeresen a karriereden forog az agyad, ezért neked érdemes macskagyökeret nevelni, amellett a verbéna és az ehinacea is nagy segítségedre lehet.

Mérleg
Reménytelen romantikus vagy, így számodra a leginkább passzoló virág a margaréta. Tudod.. szeret-nem szeret..? A rózsák úgyszintén a romantika virágai, amelyek melegséget és bódító hatást árasztanak.

Skorpió
Ez egyik legszenvedélyesebb jegy a tiéd, ami azt jelenti, hogy a virágodnak is éppolyan élettel telinek kell lennie, mint neked. A medveszőlő a hozzád való növény, amelynek virága pont olyan alakot formáz, mint egy méh, szóval gyakorlatilag az életet szimbolizálja.

Nyilas
Valódi világjáró vagy és akkor érzed magad a legjobban, ha utazhatsz vagy valamilyen nagy kalandban vehetsz részt. A magnóliák pont ezt a pezsgést jelképezik.

Bak
Soha nem rettensz meg, ha egy nagyobb feladatot kell megoldanod, így a hozzád leginkább passzoló növény a babér. Hogy miért az? Az ókori Görögországban az olimpiai győzteseket díjazták babérkoszorúval sikerük jeleként.

Vízöntő
Olyan típus vagy, aki könnyen összehozza az embereket és jó hatással van másokra. Ezzel egyetemben nagy álmodozó is vagy, így hozzád felettébb jól illik a borágó, amely a személyiséged minden vonását jól szimbolizálja.

Halak
Nem titok, hogy a vízjegy a csillagjegyek egyik legkreatívabb és legspirituálisabb csoportja. Javasolt lótuszt tartanod az otthonodban, amely gyakorta használt virág a spirituális szertartások során a hinduizmusban és a buddhizmusban.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn