A Kínai 9 Csillag Módszer Megmutatja az Életutadat

A számok megmutatják ki vagy éppen és mit kell tenned később ahhoz, hogy olyan életed legyen, amilyenre vágysz. A képen látható táblázatban keresd meg a születési éved, a fölötte lévő szám az, ami megmutatja milyen a személyiséged.

1 csillag:
Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak, nagyon kommunikatívak és érzelmesek. Az érzékeny emberek közé tartoznak. Gyakran válnak zárkózottá és a gondolataik hatására melankolikusá. A saját félelmeikkel kell harcolniuk, különben hajlamosak belebetegedni. Tartózkodniuk kell a függőséget okozó szokásoktól.

2 csillag:
Akiket ez a csillagjegy jelképez, nagyon gondoskodóak. Ők általában remek anyák, akiknek a családjuk a legfontosabb. Ezek az emberek praktikusak, nagyon türelmesek és áldozatkészek. Szeretnek jókat enni és jókat főzni. Viszont oda kell figyelniük magukra, ha szeretnék megőrizni alkatukat.

3 csillag:
Akiknek a születési dátumához ez a csillag tartozik, nagyon szerencsések. Aktívak, nem tudnak egy helyben ülni és várni, hogy alakuljon az életük. A legnehezebb helyzetekben is megtalálják a megoldásokat. Viszont nem tudják visszafogni magukat, alkalmanként a viselkedésük miatt nagyon szégyellik magukat, bánják ha valakit megsértenek.

4 csillag:
Akik ezen csillag alatt születtek nagyon intelligensek, művészi hajlamaik is vannak. Nagyon hasonlítanak a 3-as csillag szülötteihez, mivel sok dolgot a saját erejükből érnek el. Szeretnek utazni. A felelősséggel járó feladatokat jól át kell gondolniuk és oda kell figyelniük, ha egyszerre több dolgot csinálnak.

5 csillag:
Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak nagyon erős akaratúak. Jó a szervezőképességük és jó vezetők lehetnek. Általában nagy felelősség hárul rájuk, ezért nagyon zárkózott személyiségek. Szótlanná válhatnak, előfordul, hogy csupán figyelik, mi is történik körülöttük. Még időben fel kell keresnie egy szakorvost, aki rávilágítja belső értékeire.

6 csillag:
Azok akik ehhez a csillaghoz tartoznak, férfias személyiségűek. Szorgalmasak és nagyon erős akaratúak. Határozottságuk lévén jó főnökök lehetnek. Viszont sokszor átlépik a határokat és bánják, hogyan viselkedtek, vagy beszéltek másokkal.

7 csillag:
Romantikus gondtalan embereket jelképez ez a csillag. Az emberek azt hiszik, hogy ők nem tudnak az élet nehéz helyzeteihez alkalmazkodni, de ez nem így van. A pénz és a tökéletes anyagi körülmény a legfontosabb a számukra, ezért hajlandóak tenni is. Arra oda kell figyelniük, hogy minél többet adnak, annál többet kapnak.

8 csillag:
Zárkózott természetűnek tűnnek. Kedvesek, de csupán azokkal aki meg tudja nyitni őket. Időnként túl rengeteget dolgoznak és elfelejtik, hogy az életben más dolgok is vannak, nem csupán a munka. Meg kell tanulniuk pihenni és odafigyelni más dolgokra is.

9 csillag:
Akiket ez a csillag jelképez aktívak, lelkesek és erős akaratúak. Remekül oldják meg a helyzeteket, ami annak köszönhető, hogy szeretnek gondolkodni. Időnként hajlamosak megbántani a környezetüket anélkül, hogy észrevennék.

motivalunk
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn