A Kos Jegy Szülöttei a Legelképesztőbb Emberek, Ezért:

A Kos köztudottan egy erős és bátor állat. Azok, aki ebben a csillagjegyben születtek, egyfolytában előre néznek, ami már egyszer megtörtént, az nem érdekli őket. Tettre készek, ösztöneik alapján döntenek, fiatalosak, energikusak és tele vannak életörömmel.

Néhány szó a rossz tulajdonságaikról is: intoleránsak, lobbanékonyak, hihetetlenül érzékenyek, és gyerekként felettébb nehéz velük bánni.
Nyitott emberek, de olykor érzéketlenek
A Kos csillagjegyűek leginkább extrovertáltak, rengeteget beszélnek, szeretik a társaságot. Mivel a Kos tűzjegy, ezért rendszerint ellentétbe kerül a vízjegyűekkel, aki a Halak, a Rák és a Skorpió.

Egyfolytában tettre kész, gyorsan képes cselekedni. A saját feje után megy. A tarot kártyában ő a császár, a kínai asztrológiában pedig a Sárkány.
Pozitív tulajdonságai: kalandvágyó, energikus, bátor, vállalkozó szellemű, dinamikus, eszes, megbízható, képes szeretni, szabadságvágyó.
Rossz tulajdonságai: egoista, lobbanékony, türelmetlen, nincs diplomáciai érzéke, kiemelkedően makacs, gyakorta semmibe vesz másokat.
Amit szeret: a versenyt, a spontán dolgokat, a nyerést.
Amit nem szeret: a kudarcot, a várást, a versenytársak hiányát, mások tanácsadását, ha valaki megpróbál dominálni felettük.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn