A lábtartások jelentése a pszichológia tudománya alapján; te hogyan szoktad tartani?

Te hogyan szoktad tartani a lábaidat? Válassz! Mert bizony ez is rengeteget árulkodik a jellemünkről…

A lábtartás
Kiegyensúlyozott, toleráns ember vagy, aki imádja a praktikus dolgokat. Környezeted tudja, hogy te lojális és őszintén barátságos ember vagy. De csupán azokkal, akiket megismertél és megszerettél, idegenekkel tartózkodóan viselkedsz.

B lábtartás
Élvezed a reflektorfényt. Temperamentumos vagy, olyan, aki tudja, mit akar, és ennek elérése érdekében meg is tesz mindent. Az ehhez szükséges intelligencia és erős jellem megvan benned, ugyanakkor kellőképpen rugalmas és józan is vagy. Az engedelmesség azonban nem jellemző rád, de ezzel te is tisztában vagy, ugye?

C lábtartás
Kemény a természeted, s ezzel könnyen megbántasz másokat, főleg akkor, ha ez a keménység fafejűséggel, rugalmatlansággal párosul. Pedig jó a közeledben lenni, mert brilliáns ötleteid vannak, s szándékodban is áll ezeket megvalósítani.

D lábtartás
Ambíciókból nincs hiány nálad, de a türelem nem a fő erősséged. Sürgetnél mindent, csak gyorsan-gyorsan, szaporán történjenek a dolgok, s ingerlékeny leszel, ha valami nem olyan ütemben történik, ahogy te akarod.
Az adukártyák – kommunikációs készség, energia és dinamizmus – a kezedben vannak, de jó lenne, ha alkalmanként tudnál lassítani.

E lábtartás
Ez a lábtartás különösen gyakori a hölgyek körében. Azt mutatja, hogy viselője még határozatlan, nem elég magabiztos. Azonban roppant tapintatos és vonzó.

F lábtartás
Nem számít, mi történik, te roppant magabiztos vagy, s ez a tulajdonság sosem hagy el. A jég hátán is megélsz, hisz bárhol és bármikor tudsz élni a képességeiddel, lehetőségeiddel.

G lábtartás
Őszinte, becsületes ember vagy, egyenességeddel viszont nem irritálsz másokat. Számodra fontosak azok a jellemvonások, mint a pontosság, fegyelmezettség, pedantériád már szinte a mánia határát súrolja. Kívülről nézve kicsit hidegnek látszol, de ez félrevezető. Hisz arany szíved van!

H lábtartás
Rád jellemző egyfajta várakozó, gyakorta védekező, zárkózott viselkedés. Túl érzékeny vagy, nem bírod elviselni a legkisebb szemrehányásokat sem. Környezeted sűrűn fél a reakcióidtól, ezért elkerül, s a kapcsolatok hiánya benned elszigeteltség érzéseket ébreszt, nem is véletlenül.

I lábtartás
Te nagyon határozatlan, túlzottan szigorú ember vagy. Tudod ezt, és idegesít is, de nem tudsz tenni semmit ellene. Gyakran elkerülnek az emberek, ezért magányosnak érzed magad.

J lábtartás
Nagyon parancsoló természetű vagy. Szereted egyfolytában és mindenütt uralni a többi embert, épp ezért veled kommunikálni nem könnyű. Viszont, mikor hirtelen változások következnek be az életedben, s ez főképp a magánéletedre igaz, azonnal meglátszik, hogy nem is vagy te olyan magabiztos, mint amilyennek mutatod magad.

Érdemes lehet ez alapján megfigyelni a környezetünket, megtudhatunk többet a körülöttünk élő emberekről is – akár szavak nélkül.

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn