A legbosszúállóbb csillagjegyek listája

Az asztrológiai szakértők szerint, ha az alábbi csillagjegyeket valaki elárulja, megcsalja, akkor az illető számíthat arra, hogy bosszút fognak állni rajta, mert ezek az emberek soha nem hagyják a dolgokat annyiban. Nézzük, a legbosszúállóbb csillagjegyeket!

1. BIKA
Mindent átérez, gyakran indulatos, heves vérmérsékletű. Ha szerelmes, akkor az élete csupán az illető körül forog, és mindent megtesz a boldogságért. Viszont ha megcsalják, elárulják, akkor szörnyű haragra gerjed, és olyankor senkinek sincs bocsánat.

2. OROSZLÁN
Hihetetlenül büszke, és ami a legjobban ki tudja őt hozni a sodrásból, az az árulás, mert azzal úgy érzi, hogy semmibe vették, és ez rosszul esik az egójának. Ha valaki megbántja, az ellen hadjáratot indít, és amíg meg nem leckézteti az illetőt, addig nem is fog megbocsátani.

3. SZŰZ
Azokért az emberekért, akiket szeret, a lelkét is odaadja, azonban, ha visszaélnek a bizalmával, akkor olyan ellenség válik belőle, akivel nem árt óvatosan bánni. Addig nem nyugszik, míg igazságot nem szolgáltat. Tehát a szelíd külső árulás esetén megtévesztő lehet, hiszen ebben az emberben ilyen esetben mérhetetlen harag, bosszúvágy alakulhat ki.

4. SKORPIÓ
A Skorpió a legbosszúállóbb csillagjegy mind közül. Ha elárulják, átverik, megcsalják, akkor frusztrálttá, ingerlékennyé, és vérszomjassá válik, és hirtelen pusztító gyűlölet lesz úrrá rajta, akinek az útjába nem tanácsos kerülni.

5. BAK
Könyörtelen, kegyetlen tud lenni azzal szemben, aki megbántja, elárulja őt. Szinte sosem bocsát meg, és mihelyt esélye van, azonnal bosszút forral az illetővel szemben – írja a Twice.

Nem kell mindent annyira komolyan venni!
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn