A Legerősebb Ima: Az Anyák Imája – Így Csináld!

Az anyai szeretet hihetetlenül erős érzés és egyáltalán nem számít, hány éves a gyerekünk, ha már elmúlt 40 éves akkor is elkezdhetünk imádkozni érte. Az anyai áldás hihetetlenül fontos, mert az anya az a személy aki velünk van születésünk óta. Akinek beteges a gyereke az anya áldja meg a gyerekét! Ha minden rendben van és jól mennek a dolgok, akkor is áldjuk meg a gyerekeinket és imádkozzunk értük! Ha egy anya imádkozik a gyermekéért, az imádság átalakíthatja a gyerek egész életét. Áldozzunk minden nap pár percet arra, hogy imádkozzunk értük.

A legelső embereknek szóló áldás az Ótestamentumban van megemlítve:
És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon. – Mózes 1: 28

Az életünk végéig az anya és a gyerek között hihetetlenül szoros lelki kapcsolat van, amit az anya megőriz magában akkor is amikor a túlvilágra távozik. A gyerekeknek szükségük van arra, hogy a szülők imádkozzanak értük, főleg amikor fontos események előtt állnak, vizsga, házasság kötés, szülés, új munkahely, betegség, megpróbáltatások vagy bármilyen más esemény. A szülők tudnak imádkozni a gyerekeikért és kötelességük is, hogy mindennap imádkozzanak értük.

Most pedig bemutatunk nektek egy olyan imádságot amit javasolt sűrűn elolvasni, mert a gyermekeknek szükségük van az áldásra:

-Jézus Krisztus légy irgalmas az én gyermekeimhez ( a gyerekek neve), vigyázz rájuk és hajolj föléjük, védd meg őket a gonosztól, tartsd távol tőlük az ellenségeket, nyisd ki a szemeiket és a füleiket és ajándékozz nekik alázatos szívet. Istenem mi mind a te teremtményeid vagyunk, kegyelmezz ezeknek a gyermekeknek (gyermekek neve) és tereld őket a hit felé.
-Istenem tisztítsd meg a gyermekeimet (a gyerekek neve) és világosítsd meg az ő elméjüket az evangélium igéivel, tereld őket a te utadra és tanítsd őket.
-Istenem te minden tettek alkotója, a te nagy kegyelmedből sikerült anyává válnom, a te jóságodból adtad a gyermekeimet. Azért merem kérni tőled mert ők a te gyerekeid, te adtál nekik életet és hallhatatlan lelket, a keresztelés által pedig örök életet, te befogadtad őket a te templomodba. Istenem add, hogy ebben az áldásban maradjanak életük végéig. Áraszd el őket a bizalmaddal és mutasd meg nekik a te igazságod, hogy ők a te nevedben éljenek.

Küldd az áldásos segítséged a nevelésükre azért. Adj nekem türelmet és erőt, taníts meg engem, hogy vessem el bennük a bölcsességet és azt, hogy igazán féljenek téged, hogy szeressenek téged tiszta szívükből és egész életükben hallgassanak a te szavadra. Ámen.

Mi azt kívánjuk mindenkinek, hogy jólelkű és intelligens gyerekei legyenek, akik csupán boldog perceket okoznak, a gyerekek és a szülők között pedig legyen harmonikus kapcsolat.

ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn