A Leggonoszabb Csillagjegyek!

Mindenkiben lakozik egy bizonyos mennyiségű gonoszság. A legrosszabb napján még a legkedvesebb ember is képes úgy odaszúrni a másiknak, hogy az mindig emlékezni fog rá. Vannak viszont olyanok, akik az átlagnál valamivel démonibbak, egyszerűen azért, mert ilyen a természetük. Összegyűjtöttük azt az 5 csillagjegyet, akinek a legsötétebb a lelke…

Ikrek:
Az Ikrekben két személyiség lakozik: egy kedves és jó, illetve egy kevéssé filantróp, utóbbi egyes helyzetekben kifejezetten gonosz tud lenni az emberekhez. Mivel nem konstans viselkednek démoni módon, kitöréseik meglepőek, az áldozataik nem is tudnak vele mit kezdeni, így inkább megbocsátanak, hiszen, mint mondják, “úgyis csupán néha fordul ez elő”. Az Ikrek valószínűleg ritkán belefárad abba, hogy egyfolytában barátságos legyen, és ebben a helyzetben gonoszkodik egy kicsit, hogy változatosságot, izgalmat csempésszen az életébe.

Rák:
A Rákok könnyen megsértődnek, és olyan visszacsípnek a másiknak, de igazán keményen – apróságnak tűnik, amit mondanak, ám mégis tűpontosan betalálnak a másik lelkébe. Nem jó tehát őket megbántani, mert háromszor torolják azt meg, akárcsak Ludas Matyi. Mivel egy jó adag érzelmesség is szorult beléjük, rendszerint megbánják viselkedésüket, ettől függetlenül, ha újra számukra kedvezőtlen helyzetbe kerülnek, ugyanúgy megvédik magukat – minden eszközükkel.

Oroszlán:
Az Oroszlánok világának középpontjában saját maguk állnak, vagyis azt, amit ők képviselnek, mindennél többre becsülik. Akaratosak, szenvedélyesek, önzőek, és mindenben elsők szeretnének lenni – csoda, ha egyes helyzetekben egyenesen gonoszank tűnnek? Annyi akarat(osság), erő és törtetés zsúfolódott össze bennük, hogy ritkán képtelenek fékezni magukat, és megbántanak másokat, csupán azért, hogy ők előre jussanak, hogy megkapják, amit szeretnének.

Szűz:
A Szüzekről tudni kell, hogy kiemelkedően kritikusak, és nem csak magukkal, hanem másokkal szemben is. Egyfolytában a legjobbra törekszenek, és ha nem azt kapják, hajlamosak a földbe döngölni a másikat a hibái miatt. Még a legapróbb eltéréseket is kiszúrják, és a legbántóbb rossz megjegyzéseket is képesek úgy előadni, mintha csupán segíteni akarnának vele. Ebben a helyzetben nem tudnak kedvesek lenni, inkább csupán hihetetlenül gonoszak, és mélyen megsértik még a szeretteiket is.

Skorpió:
A Skorpiók határozottak, kemények, és igenis, mint ahogy a nevükben is benne van, odaszúrnak, ha kell. Az ő gonoszságuk sokszor nem nyílt, hanem alattomos, a háttérből érkezik – jó előre megtervezik, kit, mivel és hogyan tudnának megalázni, ezután, mint egy hadvezér, végrehajtják az akciót. Kérlelhetetlenek, és ha olyan a hangulatuk, szemtelenségükkel akár egy életre elvághatják magukat nálad. Haragjuk akár az őrületig terjedhet.

femcafe
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn