A leggyakoribb pszichikus képességek teljes listája!

A pszichikai képességek közül a legtöbb összefügg egymással.
Például az automatikus írás beleillik a tisztánlátásba; ez egy módja az átjövő üzenetek fogadásának és közlésének.

Még a médiumképesség is magában foglalja a tisztánlátást és a tisztánhallást. Az átfedések elég gyakoriak, amikor a pszichikai képességeket kezdjük vizsgálni…

A pszichikai képességek 8 típusa

Telepátia

Gondoltál már valaha egy barátodra vagy szerettedre, és aztán BING! üzenetet vagy hívást kapsz az illetőtől?
A telepatikus képességed figyelmeztetett arra, hogy a barátod fel akar hívni téged.
A telepátia gyakori az embereknél.

Az anyák (különösen) és az apák ösztönösen tudják, mikor van szükségük a gyermekeiknek rájuk; a barátok pontosan a megfelelő pillanatban kapnak késztetést arra, hogy elérjék őket.
Az emberek még fizikai érzéseket és érzelmeket is képesek telepatikus úton küldeni vagy fogadni.
A telepátia összekapcsolható a tisztánlátással és a tisztánlátással – a cikk későbbi részében mindkét témáról beszélni fogunk.

Egyesek még telepatikus álmokat is átélnek, amelyekben alvás közben interakcióba lépnek és információkat kapnak barátaiktól és szeretteiktől.
Amikor felébrednek, vagy hallanak az adott személytől aznap, vagy megtudják, hogy amiről álmodtak, az a valóságban is megtörtént.

Tisztánlátás

Ha tisztánlátó vagy, akkor egyszerűen tudsz dolgokat anélkül, hogy bármilyen okod lenne rá. Az információ csak úgy beugrik a fejedbe, amikor szükséged van rá.

Ezek az információk gyakran konkrét részleteket is tartalmaznak.
Lehet, hogy üzeneteket kapsz azokról az emberekről, akikkel kapcsolatba kerülsz, vagy akár olyan dolgokat is tudsz azokról, akikről nem akarsz tudni.
A tisztánlátás különböző módokon is megnyilvánul.
Például kaphatsz részleteket emberekről és eseményekről, ha egy hozzájuk tartozó tárgyat tartasz a kezedben (más néven pszichometria).

Automatikus írás

Néha elbambulsz írás közben, és a naplódban meglepően pontos üzeneteket találsz?
Lehet, hogy a szellemvezetőid vagy az őseid üzeneteit csatornázod, amikor írsz.

Az automatikus írás olyan, mintha a szellemeket csatornáznád az írásodon keresztül.
Vannak, akik szándékosan kapcsolódnak a Felsőbb Tudatosságukhoz, mielőtt leülnének írni.
Mások csak úgy átváltanak a tudatos írásról az automatikus írásra, anélkül, hogy észrevennék.
Tipp: Ha szeretnéd erősíteni ezt a látnoki képességet, állítsd magad elé azt a szándékot, hogy írás közben kapcsolatba lépsz a szellemvezetőiddel.

Akár egy imát vagy éneket is kitalálhatsz, hogy elindulj.
Vedd elő a naplódat, állíts be egy időzítőt 10-15 percre, és kezdj el írni, ami csak eszedbe jut. Próbáld meg nem irányítani, hogy mi jön feléd.

Csak engedd meg magadnak, hogy írj.
Feltétlenül írj dátumot az automatikus írási munkamenet lapjaira, hogy visszanézhess, és feljegyezhesd az írásodban bekövetkezett “találatokat”.

Medialitás vagy csatornázás

Az automatikus íráshoz hasonlóan a médiumok által felvett üzenetek is érkezhetnek különböző entitásoktól, szellemvezetőktől, angyaloktól. A médiumok még az elhunyt barátoktól és szeretteiktől származó üzeneteket is átadhatják.

A médiumoknak éles határokat kell felállítaniuk a szellemvilággal; ellenkező esetben a szellemek a nap és az éjszaka minden szakában megpróbálhatnak kapcsolatba lépni velük.
Ha ezt tapasztalod, egyszerűen tudasd a szellemekkel, akik kapcsolatba akarnak lépni veled, hogy csak délelőtt 10 és este 6 óra között fogadod az üzeneteket.

Legyél határozott a szabályok tekintetében, és győződj meg róla, hogy véded az energiád és az otthonod. Megkérheted az őrangyalodat, hogy legyen “kidobó”, hogy a szellemek ne tartsanak ébren egész éjjel, vagy ne legyenek főnökösködők az üzenetek megosztásával kapcsolatban.

Tisztánhallás

A medialitás és a csatornázás tisztánhallásként is megnyilvánulhat.
Azok az emberek, akik üzeneteket kapnak más létezési síkokról, gyakran “hallják” a kapott üzeneteket.
Sokszor teljes hanghallucinációkat kapnak, vagy olyan ultrafinom hangokat hallanak, amelyeket mások egyszerűen nem tudnak tisztán érzékelni.

Sok parapszichológus hiperérzékeny eszközöket használ, hogy hangokat és hanginformációkat rögzítsen az általuk vizsgált helyszíneken.
A tisztánhalló emberek speciális felszerelés nélkül is képesek ténylegesen hallani vagy megérteni az üzeneteket.

A képesség egy másik kifejezésmódja az, hogy tényleges beszélgetésrészleteket hallasz – a tévében vagy a való életben -, vagy meghallasz egy dalt, amely egy olyan kérdést válaszol meg, amin éppen gondolkodsz.
Ez a látnoki képesség valószínűleg sokkal gyakoribb, mint azt az emberek gondolnák.

Távolba látás

A távolbalátás a tisztánlátással áll kapcsolatban. Amikor valaki használja a távlati látás képességét, olyan képeket és környezetet láthat, mintha valóban az adott helyszínen lenne, hiába tartózkodik több ezer kilométerre tőle.
Ezt a látnoki képességet a kormányok világszerte intenzíven tanulmányozzák.

A kísérleti adatok meglátásától kezdve a diplomaták utáni kémkedésen át a katonai tervek megtekintéséig sok mindenre használható.
Képzeljük el, mi történhetne, ha az a személy, aki ráhangolódik egy távoli látásmódra, tisztán halló is lenne, és képes lenne a beszélgetések részleteit is “felvenni”!
Ha ilyen képességgel rendelkezel semmiképp se nyomozz más emberek után csak úgy, vagy ne használd arra, hogy az exeidet vagy riválisaidat ellenőrizd vele.

Prekogníció

Vannak esetek, amikor az emberek egyszerűen tudják, hogy valami történni fog, mielőtt az megtörténne. Ezt nevezik prekogníciónak.
Egyesek a prekogníciót a jósláshoz vagy a jövőbe való belátás képességéhez sorolják, és ahhoz, hogy meglássák, mi fog történni.

Ez a képesség látomásokban, álmokban, vagy akár egy kristálygömbbe, tealevelekbe vagy az égen lévő felhőkbe nézve is megnyilvánul.
Bár egyesek úgy vélik, hogy nem lehet a jövőbe látni, sok ember pontos információkat kap a jövőben bekövetkező dolgokról.
Ezt még mindig tesztelik a tudósok világszerte.

Tisztánérzés

A tisztánérzés is egy gyakori pszichikai képesség. Amikor meg tudod érezni mások érzelmeit, vagy érzed egy szoba energiáját, az a tisztánérzés működés közben.
Egyesek képesek nagyon érzelmileg terhelt terek vagy interakciók energiáját felvenni – még jóval azután is, hogy a helyzet “megoldódott”.

Például néhány embert elborítanak az érzelmek, miután olyan helyeken járt, mint a koncentrációs táborok vagy a vágóhidak.
Még ha ezeket a tereket már nem is használják ugyanúgy, gyakran maradványenergia marad utánuk.

Az is gyakori, hogy az emberek érzik, hogy mások mit éreznek érzelmileg, pusztán az interakcióikat figyelve.
Ha például szemtanúja vagy annak, hogy egy régi baráti pár összefut egymással, miután már régóta nem látták egymást, akkor lehet, hogy képes vagy ténylegesen érezni az örömöt és az izgalmat, amit sugároznak, pusztán azáltal, hogy figyeled őket.

Végszó

Rengeteg más pszichikai képesség is létezik. Sok közülük meghökkentő, például valaki képes kivetíteni magát különböző helyszínekre, manifesztálni és irányítani olyan elemeket, mint a tűz, és még pszichikai sebészetet is végezhet.

Ebben a cikkben most a pszichikus képességek leggyakoribb típusait ismertettük.

facts

8




Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn