A leghatékonyabb szeretet mantrák minden csillagjegy számára, eloszlatja a negatív energiákat és feloldja az akadályokat

A mantrák – a keleti hagyományokban használt mágikus formulák – olyan szavak és szövegek, amelyek rezonanciával bírnak. Ezek a szavak, ha kimondják őket, képesek lelki változást előidézni, feloldhatják a meridiánokat, és bevonzzák az egyensúlyt és a jót annak az életébe, aki elismétli őket.

A Kos mantrája
A dolgok nem mindig alakulnak a tervek szerint, és a stressz meg a káosz elsöprő erővel hathat. A mantra, amely bevonzza a szeretetet és a belső egyensúlyt a következő:
„Az életemben jelen van a bőség, én pedig minden helyzetben megtalálom a jót. Én teremtem meg magamnak azt az életet, amit élni akarok, és élvezek minden egyes pillanatot. ”


A Bika mantrája
Bizonyos érzelmeket inkább elnyomunk, hogy elrejtsük őket, és megfeledkezzünk róluk. Az érzékeny lelkek gyakorta kerülnek ebbe a helyzetbe. A szeretet mantrája a Bika számára:
„Elfogadom az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, akár szenvedéssel, akár örömmel párosulnak. Ezek határoznak meg és építenek fel engem, megtanítanak megbocsátani, és segítenek, hogy minden nap megtaláljam a szeretetet, a békét és a beteljesülést. ”

Az Ikrek mantrája
Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy akarod, és az élet akadályokat állít az utadba, szakítsd meg a téged körülvevő rossz energiák körét. Szeretettel bármilyen szenvedés egyszerűbben elviselhető. A te mantrád a következő:
„Teszek egy lépést előre, az akadályok irányába, és bárhová lépek, szerelmet, jóságot és beteljesülést találok. Nem félek a kiszámíthatatlantól. ”

A Rák mantrája
Időnként az elvárások túl magasak lehetnek veled szemben. Érzékeny lélek vagy, aki egyfolytában tökéletességre törekszik, de a káosz alkalmanként egészen felforgatja a terveidet. A te mantrád a következő:
„Magabiztosan követem a vágyaimat, és a szeretet erőt ad nekem ehhez. Elfogadom az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, és minden nap a boldogságot választom. ”

Az Oroszlán mantrája
Időnként a motiváció lehet a siker kulcsa, és amikor pozitív energiát terjesztesz magad körül, csodás emberekkel találkozhatsz. A te mantrád:
„A sors hív engem, és a Jó az én oldalamon van. Van hozzá bátorságom, hogy megtegyem, amit akarok. Adok, hogy kaphassak. A lelkemben boldogság és szeretet lakozik. ”

A Szűz mantrája
Nagy lelkesedéssel fogsz bele mindenbe, és egyfolytában a jól elvégzett munka a célod. Gyengéd lélek vagy, aki egyfolytában figyel a részletekre, és alkalmanként úgy érezheted, hogy az aggodalmak maximálisan elárasztanak. A mantrád a következő:
„Magam mögött hagyok minden gondot és neheztelést. Az életemben mindenben jelen van a szeretet és a jóság. Pontosan az vagyok, akinek lennem kell. ”

A Mérleg mantrája
A béke és az egyensúly határoznak meg téged. Lehet, hogy úgy érzed, pár kihívásnak nehéz megfelelned, de mindenre megtalálod a megoldást. A mantrád a következő:
„Hálás vagyok a kihívásokért, elfogadom a változást, és nem félek. Bízom az Univerzumban, és hagyom, hogy a szeretet irányítsa a lépteimet. ”

A Skorpió mantrája
A bizonytalanság feldühíthet, és a túl rengeteg változás idegessé tehet. A te mantrád a következő:
„A változást kihívásként fogom fel. A szívem nyitva áll, és semmi sem mozdíthat ki az egyensúlyomból. Mindennek megvan a célja az életemben. ”

A Nyilas mantrája
Időnként túl sokat adsz a többiek véleményére. Kedveled a rendet, és őszinte természet vagy, ez pedig nem mindig a megfelelő reakciót váltja ki másokból. Hozzászoktál, hogy egyedül birkózz meg a nehézségekkel, anélkül, hogy segítséget kérnél másoktól. A te mantrád:
„Hiszek az életutamban, és abban, hogy azok az emberek, akinek mellettem a helyük, mellettem is maradnak. Megbocsátok magamnak a múltért, és szeretettel kapcsolódom a jelenhez és a jövőhöz. ”

A Bak mantrája
Teherbírás, hűség és kitartás határoznak meg téged. Ritkán motivációra van szükséged a továbblépéshez, máskor úgy érzed, mindenben magadra kell találnod, amibe belekezdesz. Keresd az utadat, és az ajtók megnyílnak előtted. A te mantrád:
„A gondolataimat és az energiámat azokra a dolgokra irányítom, amiket nekem szántak. Magam mögött hagyom a gondjaimat, és a lelkem lesz az igazi otthonom. Bízom a megérzéseimben. Szeretettel haladok előre. ”

A Vízöntő mantrája
Alkalmanként úgy érzed, nem találod a helyed, és bár sokan félnek a változástól, neked szükséged van rá. Hajlamos vagy rá, hogy elhanyagold a saját belső igényeidet a munka vagy más emberek érdekében. A mantrád:
„Jobban figyelek a saját igényeimre, megbocsátok magamnak, és szeretem magamat. Van hozzá bátorságom, hogy aszerint cselekedjek, ahogy érzek. Úgy vagyok csodás, ahogy vagyok. ”

A Halak mantrája
Speciális kapcsolatban állsz a természettel, az Univerzummal. Az intuíciód kozmikus jelleget ölt, és egyfolytában számíthatsz rá. A te mantrád a következő:
„Minden, ami körülvesz, inspirál, bátorságot ad, és a szeretet eltölti a lelkemet. Van hozzá erőm, hogy itt és most cselekedjek. Az élet csodás, és csupa jó dolog kerül majd az utamba. ”

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn