A Legjobb Csakrameditáció a Tökéletes Harmónia és Egyensúly Elérésére

csakrak es meditacio

Ha szeretnéd kiegyensúlyozni a csakráidat, akkor most megtanulhatsz egy egyszerű, hatékony és erőteljes meditációt, amit még teljesen kezdőként is eredményesen tudsz végezni. Csupán a lent leírt lépéseket kell követni, mindegyikre legalább 30 másodpercet szánva..

A csakrameditáció lépései:

– Menj egy nyugodt, csendes helyre. Ülj le néhány percre csendben, lélegezz mélyeket. Hagyd, hogy a feszültség kiáramoljon a testedből, és kezdd el figyelni az érzéseidet.
– Egy jó csakra meditáció mind a 7 csakrát érinti; kezd a farokcsontnál, és képzeld el, hogy a középpontjában egy vörös fény izzik és forog. Érezd, ahogy a légzéseddel együtt mozog.
– Váltsd át a fókuszt a köldököd alatti helyre, és ezúttal képzelj el egy meleg, narancssárga fényt, amely a légzésed ritmusával együtt forog és lüktet.

– Menj körülbelül egy centivel a köldököd fölé. Ez az a hely, ahol gyakran érezhetsz szerelmet, szorongást vagy izgalmat. Hangolódj rá az ott forgó narancssárga fényre.
– Figyelj a mellkasod közepére, és képzelj el egy élénk zöld fényt. Ha késztetést érzel arra, hogy légzés közben tenyered erre a területre helyezd, tedd meg.
– Koncentrálj a torkod üregére, ezúttal egy kék fényt vizualizálva, amely forog és mozog ahogy lélegzel.
– Gondolj a szemöldökeid közötti térre. Ez a harmadik szemedet jelképezi. Láss itt egy indigókék fényt, amely egyre élénkebbé válik, ahogy forog.
– Végül képzelj el egy lila fényt, amely a fejed tetejéből sugárzik, és összeköt téged a körülötted lévő univerzum energiájával.

A csakrameditációt érdemes napi szinten végezni, minimum 1-2 héten keresztül hogy elérjük a kívánt eredményt.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn