A Legjobb Feleségek, Csillagjegy Alapján!

Az asztrológiai jelek rengeteget elárulnak az ember személyiségéről. A férfiak megtudják például, hogy jól választottak-e párt maguknak. Vess egy pillantást az alábbi 3 csillagjegyre, hogy megtudd kiváló te is a legjobb feleségek között vagy-e!

Kos, a császárné
A Kos hölgyek (ahogy a Kos férfiak) kivételesen erősek és hajthatatlanok. Egyfolytában elérik céljaikat, tehát, ha úgy hiszed, te erős, és elég bátor vagy ahhoz, hogy az életedet egy ilyen hasonlóan erős és bátor nőhöz kösd, rendszeresen tenned kell érte. A Kos ara támogatást és segítséget vár a párjától, de ha ez megvan, kivívja magának a kellően magas társadalmi státuszt, és még erősebb lesz, mint valaha. Ugyanakkor a Kos feleséget házassága alatt újra és újra el kell csábítani, meg kell hódítani, hogy minden tökéletesen működjön, és ne kacsintgasson félre.

Kiváló, de szigorú anya, mert nemcsak neki, hanem a gyerekének is vezetőnek, nyertesnek kell lennie. Mindehhez olyan partnert, férjet akar, aki szintén erős és elszánt.

Oroszlán az uralkodó
Az Oroszlán-jegyű asszonyok igen nagy harcosok, és kemények. Mivel kiemelkedően erősek, szükségük van egy olyan társra, aki szintén olyan erős, mint ők. Nem vonzzák a hétköznapi emberek, és soha nem lehet őket elcsábítani bájjal a partnerüktől. Az Oroszlán asszonyok elkötelezett és hűséges feleségek, akik mindent előteremtenek és megadnak a szeretteiknek. Nem létezik még egy olyan csillagjegyű nő, aki úgy tudna szeretni, mint ők.

Az Oroszlán nő szerelme önzetlen és tiszta. Egyfolytában készen áll, hogy megvédje a férjét és a gyerekeit.

Rák a királyné
A Rák nőt erős érzelmek kötik a párjához. Az általuk kínált feltétel nélküli szeretet szinte sosem múlik el, mindent meg fog tenni azért a férfiért, akit szeret. Aki Rák-jegyű nőt vesz feleségül, jól választott. A Rák feleség ugyanis mindent meg fog tenni azért, hogy boldoggá tegye a férjét. Ugyanakkor az ilyen jegyű asszonyok ritkán kicsit „drámaiasan” viselkednek, de ez igazán elenyésző a szeretetük és hűségük mellett. Mindent összevetve, a Rák nő kellemes, meleg, szeretettel teli otthont biztosít férje és családja számára. Kiváló gasztronómiai háttérrel, hiszen köztudottan remekül feltalálja magát a konyhában. Ráadásul kiváló anyák, akik megadnak a gyermeküknek is mindent.

A Rák feleség tehát mindent megad, csak szeretetet és őszinteséget vár el érte cserébe.

blikkruzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn