A legjobb imák tanároknak, a békés, eredményes munkavégzéshez

A tanítók és tanárok nagyon fontosak voltak a Szentírásban, nagy tiszteletnek örvendtek, és sokkal magasabb követelményeket támasztottak velük szemben. A tanítóknak mindig óriási befolyásuk és tekintélyük volt a Bibliában és a régi társadalmunkban is.
A tanárokért való imádkozás nemcsak egy módja annak, hogy kifejezzük elismerésünket kemény munkájukért, hanem egy módja annak is, hogy tiszteljük őket és azt a kulcsfontosságú szerepet, amelyet gyermekeink életében és közösségeinkben játszanak. Ha te is pedagógus vagy, esetleg más téren tevékenykedsz, akkor ezek az imádságok neked szólnak.

Ima a békéért az osztályteremben

Uram, köszönöm neked azt a csodálatos szerepet, amelyet a tanárok játszanak a gyermekek életében és társadalmunkban. Adj nekik békét az osztálytermeikben, ahogy kegyelmeddel végzik napi feladataikat. Kérlek, hallgasd meg imám, hogy az osztályteremben egység legyen a diákok között, és minden nap béke és harmónia uralkodjon. Ámen.

Imádság a diákokkal való pozitív kapcsolatokért

Uram, imádkozom a közösségeinkben élő tanárok és a diákok közötti pozitív kapcsolatokért, akiket minden nap szolgálnak. Kérlek, legyen meg a kölcsönös szeretet és tisztelet egymás iránt. A gyerekek tudják és értsék meg, hogy tanáraik törődnek velük, és a legjobbat akarják nekik. A diákok és a tanárok dolgozzanak együtt a diákok növekedéséért és fejlődéséért, és legyenek sikeresek, és érjenek el sok nagyszerű dolgot az életükben. Ámen.

Imádkozás a biztonságért és védelemért

Uram, imádkozom tanáraink és diákjaink biztonságáért. Sajnos a hírek gyakran emlékeztetnek minket arra, hogy kemény és kiszámíthatatlan világban élünk. Védd meg tanárainkat és diákjainkat a bajtól és a veszélytől. Amíg az osztályban vannak, tanítsanak szabadon, külső fenyegetések nélkül. Vedd körül tanáraidat és diákjaidat védelmed sövényével, hogy örömmel és nyugalommal taníthassanak. Jézus nevében, Ámen.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn