A legrosszabb szomszédok csillagjegy alapján! A tied köztük van?

A következő 3 csillagjegy szomszédságában nem könnyű élni. Jobb, ha figyelsz rájuk!
Ezeken a tulajdonságokon mindegyik Tűz jegy osztozik…
 
Ikrek
Unatkozik, ha nincs az életében minimum heti egy parti, nagy létszámú vacsora, vagy egyéb vidám és mindenekelőtt hangos összejövetel. Szomszédai bosszúságára az otthonában is imád vendégeket fogadni. Ebben a helyzetben akár hajnalig is szól a zene, vagy áthallatszik a hangos beszélgetés. Persze egy valódi Ikrek-szülött szívesen meghívja a buliba az egész emeletet, de ettől még a legtöbbször nem lesz kevésbé rossz szomszéd.
 
Bika
Akkor lesz belőle minden képzeletet felülmúlóan rossz szomszéd, ha valami probléma adódik. A tulajdonjog különösen érzékeny oldala. Ha a szomszéd fájának ága átlóg az ő kertjébe, simán kitelik tőle, hogy levágatja, a számlát pedig elküldi a szomszédnak. A kompromisszum sem az erős oldala, ráadásul kiemelkedően makacs, és sokrétű módon tudja megkeseríteni szomszédai életét. A legjobb, ha nem kerül vele konfliktusba.
 
Skorpió
Híres a bizalmatlanságáról, még egy összetartó szomszédságban sem könnyű bevonni a közösségbe, inkább kimarad a közös cselekvésből. De egy Skorpió-szülött akkor lesz igazán rossz szomszéd, ha sérelem éri. Ebben a helyzetben sokáig duzzog, nem is köszön a lépcsőházban az „ellenségnek”. Ha látszólag meg is bocsát, akkor sem felejt, képes akár hónapokkal, vagy évekkel a konfliktus után is visszavágni, és pont a másik legérzékenyebb pontjába „csípni”.
 
blikkruzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn