A legtitokzatosabb csillagjegyek! Őket lehetetlen kiismerni

Ők a legnehezebben megfejthetők. Bár nem nehéz észrevenni, hova szegezik tekintetüket, de nem feltétlenül az jár a fejükben is. Túl sok mindent figyelnek meg, de ebből csak keveset árulnak el. Mindig új dolgokkal, új kalandokkal és leginkább új külsővel kísérleteznek.

Szűz
Egyszerűen imádják a mókát. Odavannak a csínytevésért, de azért is, ha velük teszik. Engedik, hogy azt gondolj róluk, amit szeretnél. Szívügyeik átláthatónak tűnnek, de mély érzéseket táplálnak egyes emberek iránt, ezt pedig gyakran nem vallják be, ezért a legtöbben nem tudják róluk.

Bak
Nagyon félnek a kudarctól és egyben ez az egyik dolog, amiért titokzatosnak tartjuk őket. Sosem fedik fel következő lépésüket. Az ellenségeikkel szemben egyfolytában éberek, bár egyszerűen megbíznak olyan emberekben is, akikben nem kéne. A legtöbbször egészen más a valóság, mint amire az emberek velük kapcsolatban gondolnak. A személyiségükből kifolyólag sokan félre is értik őket.

Vízöntő
Rettentően keveset beszél, bár a titokzatos személyiségük nyilvánvaló, ahogy az is, hogy kik megfigyelésük célszemélyei vagy mi annak tárgya. Akkor válnak titokzatosabbá, ha úgy gondolják, egy jövőbeni szituációban sérülhetnek.

Halak
A legtöbben úgy gondolják, hogy nehéz kifürkészni őket, mert titokzatos a személyiségük. Igazából viszont maguk számára is nehezen megfejthetők. Az is előfordulhat, hogy a Halak egy része soha nem tudja saját magát teljesen megérteni.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn