A Megtévesztés Nagymesterei Ezek a Csillagjegyek! Teljesen Mást Mutatnak Mint Amilyenek Igazából…

Az Ikrekről akárki megmondja, hogy füllent, a Rákról, hogy elhallgat, a vízöntő túloz, a pedig Mérleg színészkedik. Itt van viszont 3 csillagjegy, akikről azt hisszük, őszinték, pedig…

Oroszlán
Az élet legtöbb részén az Oroszlánok nem hazudnak, és lehet is számítani rájuk. A szerelemben azonban előfordulhatnak félrebeszélések, megígérik, hogy a csillagokat is lehozzák, csupán hogy megkapják amit szeretnének. A specialitásuk az érzelmi zsarolás. Ha egyenes úton nem tudják elérni a céljaikat, sűrűn megjátszák magukat, és gátlástalanul kihasználják az előnyös helyzetüket.

Skorpió
Ha egy Skorpió azt mondja, hogy “Jó reggelt! ”, akkor se higgyünk neki. A mély érzelmek se tévesszenek meg, hiszen ez is egy csapda, ugyanis a kimondott szavak leggyakrabban megtévesztőek. A Skorpiókkal való közeli kapcsolatot azért kell óvatosan kezelni, mert mesterei a manipulációnak, és hihetetlenül meggyőzőek tudnak lenni, kihasználva minden, számukra felkínált előnyös lehetőséget. Akinek elhiheted, amit mond: Nyilas, Bak, Bika, ők annyira a maguk világában élnek, hogy nem tartják szükségesnek a hazugságot, mennek a makacs fejük után.

Kos
Legtöbb esetben a Kosok nem gonoszságból hazudnak, hanem azért, hogy egyfolytában azt csinálhassák, amit szeretnének. Gazdag a drámakészletük, képesek túlpörgetni a helyzetet. Annak ellenére, hogy magabiztosnak mutatják magukat, igazából rengeteg a kérdés bennük. A magánéletükben is előfordulhatnak hazugságok, ezért figyelni kell rájuk.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn