A negatív energia megtisztítása és megszüntetése, angyalok segítségével

Bármikor meghívhatod az arkangyalokat és a tiszta Isteni Forrásfényt, hogy tisztítsák meg a teredet, emeljék meg a rezgésedet és igazítsanak vissza a legmagasabb Isteni fényedhez és potenciálodhoz.

Ehhez nem kell mást tenned mint hogy lazíts, majd ismételd az alábbi szavakat, hogy megidézd Uriel arkangyal, Rafael arkangyal, Mihály arkangyal, Gábriel arkangyal és Metatron arkangyal erőteljes térkitisztító segítségét.


A tér megtisztítása

Ez egy rövid és erőteljes tér tisztító hívás, amely megkéri a valódi angyalokat, hogy tisztítsák meg a teredet, emeljék meg a rezgésedet és a lehető leggyorsabban változtassák meg az energiádat! Ismételd hát a következő szavakat…

Most meghívom az Isteni Fehér Fényt, és kérem, hogy a legmagasabb, legjobb, legélénkebb, legelevenebb lehetséges vezetőim és angyalaim jöjjenek be és kapcsolódjanak hozzám most.

Lépjetek be az otthonomba, és engedjetek a fénybe minden jelenlévő negativitást, sűrűséget, megrekedt vagy stagnáló energiát.
Kérlek, tisztítsátok meg és emeljétek fel ennek a térnek az energiáját, és segítsetek nekem, hogy szeretetteljes, boldog és támogató környezetet teremtsek itt magam és szeretteim számára.

Kérlek titeket, engedjetek el az otthonomban bármilyen formában jelenlévő negativitást az Isteni Fénybe a legmagasabb és legnagyobb jó érdekében.
Uriel arkangyal, oldj fel a fényben minden megmaradt negatív energiát vagy korlátozó gondolatmintát, ami ezzel a térrel kapcsolatos.

Gábriel arkangyal, kérlek engedd el a viták, félreértések, kétségek vagy félelmek minden maradványát.
Mihály arkangyal, vágj el minden elszívó zsinórt, és engedd őket a fénybe, a múltbeli, jelenbeli vagy jövőbeli eseményekhez kapcsolódó negatív érzelmekkel vagy emlékekkel együtt, amelyek még mindig ehhez a térhez kapcsolódnak.

Rafael arkangyal, kérlek, engedj a fénybe minden elhúzódó fájdalmat, sérülést vagy sűrűséget, ami ebben a térben tárolódik. Köszönöm…
Sandalphon arkangyal, engedj el alulról mindent, ami nem szolgál engem a legmagasabb isteni fényem és potenciálom megtestesítésében. Tisztítsd meg és emeld fel az energiát e szobában…

Hozzátok be a fényt, harmóniát és békét alulról.
Metatron arkangyal, kérlek állítsd vissza a legtisztább isteni rezgést számomra és e tér számára.
Tisztítsd meg és engedd el a régit és az elavultat, és igazítsd újra a szeretet, a béke és a fény tökéletes egyensúlyát.

Most azt kérem, hogy az egész otthonom legyen tele feltétel nélküli szeretettel, fényörömmel, pozitív energiával és együttérzéssel.
Angyalok, kérlek, vegyétek körül az otthonom a védelem, a támogatás és a gondoskodás angyali energiájával.

Töltsétek meg ezt a teret gyógyító, felemelő energiával és Isteni Fénnyel, hogy emeljétek a rezgést, segítve ezzel egy pozitív, harmonikus légkör megteremtését a legmagasabb és legnagyobb jó érdekében, az Isteni Akaratnak megfelelően….. Ámen.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn