A Novemberi Lány Veszekedős, a Januári Féltékeny! Rólad Mit Árul el a Születésed Hónapja?

JANUÁR
Felettébb eszes nő vagy, aki együttérző másokkal, de mégsem hagyja magát. Sokszor önfejűséged okozza a gondokat, mert nehezen hagyod magad eltéríteni utadról. Jó főnök lehetsz, ha sikerül magad azokkal körülvenni, akik elfogadnak vezetőként. Ez a magánéletre is igaz, sokszor vagy a családban is a “főnök”, te határozol a nagyobb horderejű kérdésekben, amit mindenki követ. A szerelmi életedben csupán a féltékenység a probléma, ha képes vagy ezt elcsitítani, akkor minden jó lesz.

FEBRUÁR
Aranyos vagy és finom. Merészséged nem ismer határt, sokszor állsz ki a többiekért, ha neked ez később pozitív élményt eredményez. Nagy benned a magamutogatási vágy, ezért javasolt olyan állást választanod, ahol ezt ki tudod élni. Az érzéseidet jól tudod titkolni, ezért sűrűn kerülsz olyan szituációba, hogy a többiek úgy gondolják, hideg vagy velük. Nehezen kötődsz a többi emberhez, ezért kevés mély barátod van, de annál több a felszínes kapcsolatod.

MÁRCIUS
Érzékeny nő vagy. Sajnálatos módon sokszor inkább a csendességed uralkodik, amitől magadba húzódó vagy. Sokszor érzed magad hátrányban, amitől könnyen mérges leszel és ennek időnként hangot is adsz. Több emberrel veszed magad körül és élvezed, ha te vagy a középpontban. Kapcsolataidban rosszul alkalmazkodsz, de ha megtalálod a számodra nagy őt, akkor mindenre kapható vagy. Sokszor döntesz spontán, amit rosszul tűr a közvetlen környezeted.

ÁPRILIS
Laza vagy és kezdeményező. Élénk személyiséged sokszor túl bátor lépésekre kényszerít és ebben a helyzetben akarod meghódítani a világot. Sokszor viselkedsz gondolkodás nélkül, ebben a helyzetben nem törődsz másokkal, sűrűn érzed, hogy a többiek mérgesek rád. Nem vagy túlzottan hűséges, sem az elveidhez, sem a szerelmedhez. Azonban akibe igazán beleszeretsz, ahhoz feltétel nélkül kötődsz és nem vágysz másra.

MÁJUS
Erős személyiséged igazán megbízható hölgyet takar. A kedvességed sokakat magával ragad, de ritkán nagyon makacs vagy és ez nem válik előnyödre. A rendszeres óvatoskodás egyfolytában újabb és újabb akadályokat gördít a napjaidba, de reális gondolkodásmódod átsegít. A munkádban tudják, hogy két lábon állsz a földön és számítanak is ezért rád. Emberekkel zárkózott vagy, de akit közel engedsz, azt nehezen engeded ki az ölelésedből.

JÚNIUS
Közvetlen, kedves nő vagy, aki nagyon imádja a viccet. Sajnálatos módon sűrűn elkésel és ezt a többiek nem nagyon szeretik benned, önzőnek gondolnak. Sokan azt hiszik, hogy kiismernek, pedig nem látják a belső éned. Nehezen döntesz, és ha eléred a célod, már nem is érdekel a siker. Nem könnyen leszel szerelmes, de akibe beleszeretsz, azért bármit megteszel, ami akár a féltékenységig fajul. Ezt nehezen viseli a partnered és sűrűn veszekedésbe torkollik az együttlétetek.

JÚLIUS
Csendes és visszahúzódó nő vagy, aki jól tűri az unalmat is, ha kell. Toleráns vagy mindenkivel szemben, de ritkán jelentéktelen dolgokon képes vagy elkeseríteni magad. Lojalitásod hozzásegít, hogy egyre inkább nagyobb sikereket érj el. Amikor megtalálod az igazit, az érzéseid jelezni fogják, annak ellenére, hogy nehezen barátkozol.

AUGUSZTUS
Érzékeny és barátságos nő vagy, de sűrűn a féltékenységed és az önzőséged miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe. Amit hosszútávon kitűzöl magad elé, azt el is éred, a versengés a véredben van. Nem kedveled kimutatni az érzéseidet, ezért sűrűn tűnsz magányosnak. Vágysz a szerelemre, de érzések nélkül nem fog megtalálni az valódi. De ha már szerelemben élsz, nagyon kedveled társadat és mindent megadsz neki.

SZEPTEMBER
Megnyugtató nő vagy, akit mindenki szeret. A társaságban kedvelnek téged, annak ellenére, hogy elég kritikus nő vagy. Az örökös elégedetlenséged egyfolytában újabb és újabb cél elérésére hajt. Kritikus szellemed és uralkodásvágyad sokszor megnehezíti a kapcsolataidat. Céltudatos vagy, tudod, mit szeretnél és ezért mindent meg is csinálsz. Mindenkit akarsz meghódítani, ezért aztán későn lelsz párra.

OKTÓBER
Egyfolytában nehezen tudsz határozni a dolgaidban, sokszor nincs kedved végig vinni azokat. Érzékenységed és empátiád segít mégis megoldani a problémákat. Hiába vannak meg a képességeid, kishitűséged megakadályoz a dolgok kiteljesítésében, valamiért nem bízol magadban. Légy határozottabb, magabiztosabb és minden sikerülni fog. A kapcsolataidban mindenkit szebbnek látsz, mint amilyen, ezért sűrűn ér pofon.

NOVEMBER
Nyitott és élénk nő vagy. Sajnálatos módon sokszor hullámzó a kedélyed, ezért rosszul viselnek el a környezetedben élők. A düh mindennapos nálad és ezt azokat érinti leginkább, akik a legközelebb állnak hozzád. Makacsságod nehezíti a kapcsolataidat, ráadásul hamar megunod azt, amiben élsz. Nehezen találsz ezért magadnak párt, mert ember legyen a talpán, aki elviseli a természeted.

DECEMBER
Humoros, vidám nő vagy, aki egyfolytában kontrolláltan viselkedik. Fegyelmezettséged egyben győzni vágyást is takar, nehezen hagysz másokat kibontakozni. A dolgaidat magad kedveled véghez vinni, de ennek ellenére sűrűn segítesz a többieknek is. Bíznak benned a barátaid, így sűrűn fordulnak hozzád, ha slamasztikába kerülnek. A munkahelyeden vannak vitáid, de ezeket sokszor önuralommal oldod meg. A magánéletben kedveled, ha az van, amit te mondasz.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn