A Rejtett Médiumi Képességek 5 Jele

A médiumok képességeit mindenki csodálja, világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Persze vannak kétkedők, akik szerint csupán sarlatánok, még ők sem képesek megmagyarázni, hogyan tudnak olyan dolgok, információk birtokába jutni, amit csak az elhunyt szerettei, vagy maga az elhunyt tudhatott csupán.

A médiumok mindig is egyfajta látnoki képességgel voltak megáldva. Látják a láthatatlant, hallják a hallhatatlant. De vajon milyen jellemvonások teszik őket azzá, amik? Erről lesz most szó…

Időnként szokatlan dolgokat/szellemeket érzékelsz:
Ha te gyakorta látsz kísérteteket, az jelezheti azt, hogy médiumi képességekkel bírsz. Nem biztosra vehető, hogy az vagy, de jó eséllyel megvan benned a legfőbb tulajdonság. Fontos, hogy képes vagy látni is őket, nem csupán érzékelni, mint egy átlagember.

Előfordul, hogy csupán te látod az adott szellemalakot, és egy olyan világ tárul eléd, ami más elől rejtve marad. Ez azért van, mert a szellemek szívesebben bukkannak fel neked, és előtted, mivel tisztában vannak azzal, hogy van benned egy speciális dolog, ami médiummá tehet, vagy már azzá is alakított.

Különös álmok:
Az embernek igen sűrűn vannak különös álmai. Ez még nem új a nap alatt. Az viszont már árulkodó lehet, hogy ezek az álmok egyfolytában jelentéssel bírnak. Sűrűn előfordul, hogy ezek az álmok még ismétlődnek is.

Ez sokszor azért van, mert a túlvilág lényei valamit üzenni próbálnak neked. Így adják tudtodra, ugyanis álmunkban egészen más tudatállapotban vagyunk, és jóval nyitottabbak vagyunk a paranormális erők felé.

Látomások:
Sokszor vannak látomásaid. Ezek mindig olyanok, mintha ténylegesen megtörténtek volna. Komplett eseményeket látsz leperegni a szemed előtt, mintha csak jelenetek lennének egy filmből. Ezek hihetetlenül erőteljesek, és kihatnak a belső valódra is.

Nagyon sokszor előfordul, hogy ezek a látomások vagy egy már megtörtént eseményt mutatnak be, de olyan is gyakran van, hogy a jövőt mutatják. Bizonyos médiumok így képesek megjósolni egyes események bekövetkeztét.

Belelátsz másokba:
Ha képes vagy belelátni másokba, akkor erős sanszod lehet rá, hogy megvan benned a médiummá váláshoz szükséges képessége egyike. Ha úgy érzed, hogy ránézésre meg tudsz mondani valakiről egy csomó mindent a tekintete alapján, és pár szóból akár még az életútját is magad előtt látod, akkor médium vagy.

Jellemző a médiumokra, hogy kiváló emberismerők, és maroknyi információ, és 1. benyomás alapján képesek nagyjából egy igen pontos képed adni a másikról.

Képes vagy hatni másokra:
Ha úgy érzed, szinte hatalmad van más gondolatai, érzései felett, akkor megvan benned a képesség, ugyanis a médiumok felettébb erősen képesek hatni az emberek érzelmeire.

Képes vagy haragot kiváltani másokból szavak nélkül, vagy épp megnyugvást hozni valakinek anélkül, hogy bármit tettél volna. Úgy is lehetne mondani, hogy valahogyan képes van telepatikusan, mélyen a tudat alatt kommunikálni a másikkal.

Ha ezen jellemvonások halmozva igazak rád, akkor nagyon nagy eséllyel komoly képességekkel vagy megáldva, és valószínűleg a sors is azt szánta neked, hogy médium legyél.

avilagtitkai
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn