A Szájvíz 9 Titkos Felhasználási Módja: Ezekről Még Valószínűleg Nem Hallottál!

Valószínűleg te is tartasz valamilyen szájvizet a fürdőszobában, és naponta használod fogmosás után. De tudtad, hogy ezen kívül sok mindenre jó még? Íme néhány meglepő alkalmazása…

Izzadás ellen
Voltál már olyan helyzetben, amikor nem volt otthon dezodor? Csupán önts egy kis szájvizet egy vattára és kend a hónaljadra. Ez a szer tökéletesen meggátolja az izzadást.

Vécéillatosító
Ha a szájvízzel lemossuk a vécét, nemcsak jó lesz az illata, de megöl minden baktériumot, gombát.

Szúnyogriasztó
Ha szúnyogcsípésed van, vagy más rovarcsípés, enyhíti a viszketést.

Korpásodás ellen
Meglepő, de ajánlott korpásodás ellen. Mivel a korpa vagy baktérium vagy gombafertőzés miatt alakul ki, fertőtleníti a fejbőrt. Csak kend rá hajmosás előtt.

Pattanásokra
Vattával töröld át a pattanásos bőrt, és leszárítja és fertőtleníti a csúnya vörös pattanásokat.

Láb és körömgombára
A szájvíz zseniális orvosság körömgombára. Egy szájvizes lábfürdő 30 percig elég ahhoz, hogy a szájvíz elpusztítsa a gombát.

Fogkefe tisztán tartása
Ha a fogkefe tartósan nedves környezetben a fürdőszobában áll, könnyen felhalmozódnak a baktériumok a szőr között. Ezért egyszerűen tölts egy pohárba szájvizet és állítsd bele a fogkefét egy éjszakára. A baktériumoknak nincs esélye!

Monitor tisztítása
A főnök azt fogja hinni, megőrültél, ha szájvizet spriccelsz a számítógép képernyőjére, de a szájvíz könnyen leszedi az olajos-zsíros réteget a képernyőről: csupán egy kicsit töröljed át, és újra tiszta lesz.

Szagtalanít
Még a kukában is hasznos. Csupán tegyél pár cseppet egy rongyra, és rakd a szemetes aljára. Elveszi a bűzt.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn