A Török Horoszkóp, Ami Nem Hazudik!

Mindnyájan hallottunk már az arab, vagy az indiai horoszkópról, viszont a törökről már kevésbé. Most megtudhatod, hogy a születési dátumod alapján mi jellemző rád a török horoszkóp szerint. A török horoszkóp alapja a születésnapod. Te hanyadik napján születtél a hónapnak? Ez alapján keresd ki az alábbi táblázatból hogy melyik Török csillagjegy tartozik hozzád…

Tengri: 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31.
Umay: 02, 07, 12, 17, 22, 27.
Erlik: 03, 08, 13, 18, 23, 28.
Ay Dede: 04, 09, 14, 19, 24, 29.
Mergen: 05, 10, 15, 20, 25, 30.

Tengri
Az ég istenének védelmét élvezi ez a csillagjegy, és az emberekre gyakorolt hatása a legjellemzőbb rá. Hihetetlenül domináns csillagjegy, kiváló vezető, vagy tanító lehet belőle. Nagyon kitartó, és ambíciós, egyfolytában véghez viszi elhatározásait, könnyen megoldja a felmerülő problémákat. Azonban ő sem tökéletes, gyenge pontja az impulzivitás, ami gyakorta befolyásolja a döntéseiben, és egyáltalán nem a jó irányba.

Umay
Nem szereti az egyedüllétet, valósággal retteg a magányosságtól. Felettébb társaságkedvelő, állandóan körbe van véve barátokkal, rokonokkal. Ha meg nincs senki mellette, akkor egészen biztosan beszerez egy lojális háziállatot. Nem nagyravágyó, messze áll tőle a kapzsiság, a boldogsága valahol hihetetlenül mélyről fakad. Nagyon jó tanácsokat tud adni, bárkit szívesen meghallgat. Saját problémáit viszont már kevéssé kezeli ilyen jól.

Erlik
Aki ebben a jegyben született, igen speciális személy, művészi hajlammal, és kreativitással rendelkezik. Nagyon eredeti ötletei vannak, független, és alkalmanként igen lázadó személyiség. Nem szereti, ha korlátokat állítanak fel neki. Bár külsőre erősnek, és határozottnak tűnik, felettébb hamar meg tud változni a hangulata.

Ay Dede
Imádja az élet kalandos történéseit, ha monotonitást kezd érezni a levegőben, gyorsan odébbáll. Szívesen kipróbál minden újat, szüksége van arra, hogy történjenek körülötte az események. Imád utazni, távoli országokat felfedezni. Az Ay Dede jegyben született egyének közül egyesek könnyen alkalmazkodnak, mások inkább a saját elképzelésüket erőltetnék rá a többiekre.

Mergen
Egy kivételesen intelligens személy, aki egyfolytában érdeklődik az új dolgok iránt, és csupán akkor érzi jól magát, ha állandóan tanulhat valami ismeretlent. Nagy az igazságérzete, egyfolytában a pozitív dolgokért harcol, rengeteget áldoz a humanitárius cselekedetekért, és az önkénteskedést sem veti meg. Hihetetlenül segítőkész, imádja a gyönyörű dolgokat, a természetben levő harmóniája mindig mély csodálattal tölti el.

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn